Utilizarea tranzistoarelor de putere mica in constructia surselor in comutatie

Trimisa la data: 2010-06-25
Materia: Politehnica
Pagini: 78
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ilinca_Cr
Lucrare de licenta despre Utilizarea tranzistoarelor de putere mica in constructia surselor in comutatie
Un stabilizator de tensiune continua este un subansamblu electronic, care mentine tensiunea de iesire in limite foarte restrinse, la variatii mari ale tensiunii de intrare, a curentului de sarcina sau a temperaturii mediului ambiant.

Stabilizarea unei tensiuni continue se poate asigura fie "inainte de redresor", mentinand constanta tensiunea alternativa de alimentare, fie "dupa redresor", intercaland intre aceasta si sarcina un subansamblu electronic denumit stabilizaror de tensiune continua, capabil sa mentina intre anumite limite tensiunea constanta. Stabilizatoarele din cea de-a doua categorie au capatat cea mai mare raspandire, deoarece prezinta avantajul ca mentin mai usor tensiunea constanta la bornele sarcinii, indiferent de perturbatiile care tind sa o modifice.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Utilizarea tranzistoarelor de putere mica in constructia surselor in comutatie

Lucrare de licenta despre Utilizarea tranzistoarelor de putere mica in constructia surselor in comutatie
Cuprins

Capitolul I. Generalitati...............3

Capitolul II. Tipuri de surse in comutatie..................11

Capitolul III. Tranzistoare de putere folosite in constructia surselor in comutatie................20

Capitolul IV. Transformatorul de putere la inalta frecventa.............26

Capitolul V. Redresarea si filtrarea................38

Capitolul VI. Circuite pentru comanda elementului de putere in comutatie........46

Capitolul VII. Protectia stabilizatoarelor de tensiune in comutatie.............54

Capitolul VIII. Stabilizatorul in comutatie ca sursa de perturbatii..........67

Capitolul IX. Studiu estimativ de eficienta tehnico-economica........77

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Utilizarea tranzistoarelor de putere mica in constructia surselor in comutatie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.