Utilizarea unei aplicatii in scopul invatarii asistate de calculator

Trimisa la data: 2010-09-02
Materia: Informatica
Pagini: 136
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Diana_D
Lucrare de licenta despre Utilizarea unei aplicatii in scopul invatarii asistate de calculator
In primul rind, evolutia educatiei la distanta a fost influentata de o noua viziune asupra relatiei dintre predare si invatare care s-a dezvoltat in ultimii 15/20 de ani si care a fost puternic influentata de stiintele sociale si cognitive, care a facut ca in prezent sistemul educativ sa se concentreze mai degraba asupra invatarii decit asupra predarii. Noile teorii ale invatarii au schimbat natura invatarii si perceptia celui ce invata.

Cunoasterea este considerata ca fiind construita social prin actiunile, comunicarea si gindirea celor ce invata. In plus viziunea clasica a predarii ca transmiterea sau furnizarea de elemente curriculare s-a schimbat in modelarea unei practici experte si promovarea conversatiilor de invatare care negociaza intelesul pentru a provoca schimbari in conceptele celui ce invata si strategii orientate catre performante inalte. Caz in care, profesorii vor capata treptat mai degraba un rol de consilier, manager, facilitator al invatarii, decit de furnizori de informatii. Aceasta evolutie generala este dovedita si de terminologia folosita care a trecut in engleza de la educatie la distanta la invatare la distanta.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Utilizarea unei aplicatii in scopul invatarii asistate de calculator

Lucrare de licenta despre Utilizarea unei aplicatii in scopul invatarii asistate de calculator
Cuprins

Introducere..............3

Capitolul I Invatarea asistata de calculator................25

Capitolul II - Studiul asistat de calculator in invatamantul romanesc.................98

Bibliografie..............134Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Utilizarea unei aplicatii in scopul invatarii asistate de calculator". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.