Valorile mobiliare in cadrul bursei de valori

Trimisa la data: 2010-08-31
Materia: Economie
Pagini: 36
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cosmin_Ra
Lucrare de licenta despre Valorile mobiliare in cadrul bursei de valori
Titlurile primare au ca trasatura definitorie faptul ca asigura mobilizarea capitalului catre utilizatori, rolul lor fiind foarte important in circuitul economico-financiar. Aceste titulri sunt obligatiunile si actiunile.

Daca actiunile sunt valori mobiliare cu venit variabil, obligatiunile sunt valori mobiliare cu venit fix deci din punct de vedere al venitului actiunile ofera venituri mai mari dar comporta riscuri mai mari privind certitudinea realizarii acestor venituri, iar obligatiunile aduc venituri mici dar sigure.Titlurile derivate sunt produse bursiere ce rezulta din contractul incheiat intre emitent si beneficiar si care confera acestuia anumite drepturi ( de exemplu contractele " futures " si pe baza de optiuni ).

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Valorile mobiliare in cadrul bursei de valori

Lucrare de licenta despre Valorile mobiliare in cadrul bursei de valori
Cuprins

1. Caracteristici si clasificari ale valorilor mobiliare............ 2

2. Emisiunea si plasarea activelor financiare..........8
2.1. Emisiunea si plasarea actiunilor.................8
2.2. Emisiunea si plasarea obligatiunilor.............16

Bursele de valori - organizare, functionare si rol.......... 24
Caracteristici ale tranzactiilor cu actiuni pe piata bursiera..........29
Tranzactii bursiere pe pietele de capital din tarile dezvoltate.......36


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Valorile mobiliare in cadrul bursei de valori". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.