Viabilitatea economica intr-o companie comerciala

Trimisa la data: 2009-08-17
Materia: Comert
Pagini: 67
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Razvan_Ne
Lucrare de licenta despre Viabilitatea economica intr-o companie comerciala
In arhitectura, functionalitatea si performantele sistemului de management al societatii, componenta sa decizionala detine o pozitie privilegiata, nivelul calitativ al managementului manifestandu-se cel mai bine prin deciziile elaborate si aplicate . Informatiile culese vor incerca sa surprinda atat aspectele pozitive, cat si cele negative inregistrate in acest subsistem. Data fiind varietatea situatiilor decizionale si procesele decizionale implicate sunt deosebit de eterogene sub aspectul parametrilor constructivi si functionali. Numarul, natura si caracteristicile deciziilor incorporate in sistem prezinta o mare varietate, ele referindu-se la majoritatea componentelor procesuale si structurale ale societatii.

Din punct de vedere tipologic se remarca existenta unei ponderi ridicate a deciziilor, cu mare impact asupra rationalitatii proceselor manageriale:Dupa orizontul de timp si implicatiile asupra firmei:strategice, peo perioada de3-5 ani, care se adopta la nivelul managementului superior si care vizeaza ansamblul asctivitatilor societatii tactice pe o perioada mai mica de doi ani, care contribuie la realizarea de obiective derivate 1 si 2.Dupa natura variabilelor implicate:Certe(50%) cu variabile controlabile , a caror evolutie poate fi anticipata cu precizie.Partial incerte(20%) cu variabile necontrolabile si o anticipare aproximativa a lor.De risc (30%) cu variabile incontrolabile, a caror evolutie dificila de anticipat.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Viabilitatea economica intr-o companie comerciala

Lucrare de licenta despre Viabilitatea economica intr-o companie comerciala
Cuprins

Capitolul I. Diagnosticarea viabilitatii economice si manageriale............................................3
1.1 Documentarea preliminara...................................3
1.2 Identificarea si interpretarea simptomelor semnificative...................................15
1.3.Puncte forte economice si manageriale......................36
1.4. Puncte slabe economice si manageriale..........................38
1.5. Recomandari strategico-tactice privind amplificarea potentialului de viabilitate economica si manageriala a societatii comerciale............................................40

Capitolul II. Strategia societatii Directia Apelor Siret S.A....................................................41
2.1. Formularea misiunii societatii..................................41
2.4 Dimensionarea resurselor alocate..................................45
2.5. Elaborarea strategiei globale.................................46
2.6 Implementarea strategiei......................................46

Capitolul III. Reproiectarea manageriala a Directiei Apelor Siret S.A..............................................48
3.1. Reproiectarea subsistemului metodologic al managementului societatii....................................48
3.2. Reproiectarea sistemului decizional...........................51
3.3. Remodelarea sistemului informational............................56
3.4. Remodelarea subsistemului organizatoric..........................57

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Viabilitatea economica intr-o companie comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.