Viziunea populatiei asupra calitatii serviciilor juridice - coruptiei si birocratiei din sistemul juridic

Trimisa la data: 2010-07-14
Materia: Drept
Pagini: 81
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriela_D
Lucrare de licenta despre Viziunea populatiei asupra calitatii serviciilor juridice, coruptiei si birocratiei din sistemul juridic
Aceasta cercetare isi propune sa studieze " Atitudinile, opiniile si perceptiile populatiei brasovene privind calitatea serviciilor juridice, coruptia si birocratia din sistemul juridic".In functie de orientarea activitatii de cercetare aceasta investigatie este de tip aplicativ pentru ca are in vedere identificarea unor solutii pentru problemele mai sus mentionate, iar in functie de natura problemei este o cercetare descriptiva intrucat se doreste caracterizarea fenomenelor de coruptie si de birocratie sub aspectul amplorii, frecventei, cauzelor si a metodelor de limitare a acestor doua "boli" ale tranzitiei in sistemul juridic precum si identificarea atitudinilor si opiniilor in legatura cu calitatea serviciilor juridice.

Fiind o cercetare cantitativa datele primare se vor obtine prin metoda anchetei fata in fata pe baza unui chestionar. In felul acesta s-au putut controla erorile aleatoare datorate neintelegerii de catre subiecti a sensului intrebarilor, operatorul putand da explicatii in acest sens fara a indica raspunsul.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Viziunea populatiei asupra calitatii serviciilor juridice - coruptiei si birocratiei din sistemul juridic

Cuprins

Introducere...........3

1.1 Ipotezele cercetarii...........4
1.2.Ipotezele statistice...........4
1.3.Obiectivele cercetari..........6

2.1 Tipuri de investigatii calitative posibile.........8
2.2 Focus group - preliminarii si ghid de interviu.....8

3.1 Tipul cercetarii si metoda de obtinere a datelor primare......13
3.2 Consideratii privind elaborarea chestionarului.......14
3.3 Consideratii metodologice privind esantionarea.......28
3.4 Validarea esantionului..........32
3.5 Analiza si inerpretarea datelor primare si secundare.........36
3.6 Testarea ipotezelor statistice............68
3.7 Testarea diferentelor intre procente.......72

Concluzii.............79


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Viziunea populatiei asupra calitatii serviciilor juridice - coruptiei si birocratiei din sistemul juridic". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.