Volumul resurselor si al plasamentelor

Trimisa la data: 2010-07-21
Materia: Finante-Banci
Pagini: 75
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Roxana_En
Lucrare de licenta despre Volumul resurselor si al plasamentelor
Presedintele angajeaza banca in relatiile cu persoanele fizice si juridice din intrega tara si strainatate, potrivit responsabilitatilor, sarcinilor si imputernicirilor stabilite de Consiliul de Administratie sau rezultate din lege. Presedintele este ales de adunarea generala. Vicepresedintii bancii sunt alesi de adunarea generala la propunerea presedintelui. Atributiile si competenta acestora se stabilesc de catre Consiliul de administratie.Comitetul de directie.Pentru conducerea operativa a bancii, Consiliul de administratie poate delega o parte din competentele sale unui comitet de directie compus din 7 membrii. Din comitetul de directie fac parte presedintele, vicepresedintii bancii si alti membrii numiti de Consiliul de administratie.

Presedintele bancii conduce activitatea comitetului de directie.Comitetul de directie indeplineste sarcinile in limita imputernicirilor date de Consiliul de administratie, in intruniri saptamanale sau ori de cate ori este necesar.Comisia de cenzori.Supravegherea de ansamblu a gestiunii bancii se face de comisia de cenzori formata din 3 membri si tot atatia supleanti care se aleg de catre adunarea generala. Durata mandatului cenzorilor este de 3 ani, dupa care pot fi realesi dar nu mai mult de 3 mandate. Cenzorii sunt obligati sa-si exercite personal mandatul lor.Cel putin unul dintre ei trebuie sa fie contabil autorizat sau expert contabil. Majoritatea cenzorilor si supleantilor vor fi cetateni romani.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Volumul resurselor si al plasamentelor

Lucrare de licenta despre Volumul resurselor si al plasamentelor
Cuprins

Capitolul I. Banca Agricola, sistemu; bancar din Romania.................................................3
1.1 Sistemul bancar din Romania si evolutia acestuia in
perioada1996-2001............................................3
1.2 Banca Agricola-Raiffeisen..................................9
1.3 Privatizarea Bancii Agricole.................................23

Capitolul II. Consideratii teoretice privind resursele si plasamentele.....................................26
2.1 Resursele...............................26
2.2 Plasamentele..............................31
2.3 Problemele gestionarii resurselor si plasamentelor in
sistemul bancar romanesc........................................35

Capitolul III. Evolutia resurselor si plasamentelor Bancii Agricole Raiffeisen S.A., sucursala Mehedinti in anii 2000 si 2001.............................................39

Capitolul IV. Estimatii privind volumul posibil al resurselor si plasamentelor pentru anii 2002 si 2003 la Banca Agricola Raiffeisen S.A. , sucursala Mehedinti..........................................50

Concluzii.....................................70

Bibliografie.........................................74

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Volumul resurselor si al plasamentelor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.