Webvertising pe autostrada cibernetica

Trimisa la data: 2012-10-21
Materia: Comunicare
Pagini: 63
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: loredana.agachi
Lucrare de licenta despre Webvertising pe autostrada cibernetica
Intr-o lume a afacerilor in care schimbarile, imprevizibilul si incertitudinea reprezinta singurele certitudini, intr-un mediu supus crizei actuale ce implica obstacole la tot pasul, rapiditatea promovarii ideilor reprezinta o cheie a succesului.Advertising-ul joaca un rol tot mai important in viata oricarei societati moderne fiind vehiculat si indisolubil legat de comunicarea de masa ale carei roluri si efecte atat asupra individului, cat si asupra societatii in ansamblul ei, sunt bine cunoscute.

Howard Gossage afirma intr-una din lucrarile sale ca ,,advertising-ul este mai mult decat un drept, este un avantaj, dar cand vine vorba de webvertising se poate extinde avantajul chiar pana la privilegiu.Considerat pana acum cativa ani un spatiu virtual unde isi petrec timpul copiii teribili ai erei informationale, Internetul a ajuns la ora actuala sa fie utilizat de aproape o jumatate de miliard din populatia globului. Acest nou mijloc de comunicare a devenit cea mai rapida extindere din istorie, iar publicitatea nu-si putea permite sa rateze un asemenea start fulminant, fiind prima care a exploatat mediul electronic in interesul comunicational al firmei.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Webvertising pe autostrada cibernetica

Cuprins

Introducere....................3

Capitolul I Notiuni introductive in webvertising.............5
1.1. Canalele media utilizate in advertising ................5
1.2. Advertising on-line vs. Advertising traditional.........11
1.2.1. O definitie? ......................12
1.2.2. Diferente intre advertising-ul online si advertising-ul traditional ..............13
1.2.3. Tendinte in advertising....................17

Capitolul II Webvertising-ul un link catre viitor...............19
2.1. De ce webvertising?......................19
2.1.1. Statistici privind audientele pe Internet................20
2.1.2. Principalele avantaje ale Webvertising-ului..............22
2.1.3. Webvertising - o noua sursa de venit..........25
2.2. Advertising-ul pe Internet si diferitele suporturi..........27
2.3. Modalitati de realizare a Webvertising-ului.................29

Capitolul III Instrumente si strategii utilizate in webvertising......33
3.1. Instrumentele utilizate in Webvertising..................33
3.2. Strategii de Webvertising..............................47
3.3. Webvertising in Romania: fapte si cifre................50

Concluzii.................55

Bibliografie..............59

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Webvertising pe autostrada cibernetica". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.