infiintarea_de_societati_comerciale_in_perspectiva_dreptului_pozitiv_romanesc

Trimisa la data: 2010-05-07
Materia: Drept
Pagini: 206
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: AnaMaria_I
Lucrare de licenta despre Infiintarea de societati comerciale in perspectiva dreptului pozitiv romanesc
Alegerea acestei teme de cercetare ca obiect a lucrarii de licenta a fost determinata de importanta pe care societatile comerciale o au in prezent in peisajul economic al Romaniei.Odata cu trecerea spre o noua etapa de dezvoltare economico-sociala bazata pe economia de piata, s-a impus cu necesitate structurarea cadrului juridic de infiintare si functionare a agentilor comerciali.

Readucerea in vigoare a unor institutii de drept comercial a fost insotita in mod necesar de un proces legislativ corespunzator care sa defineasca si sa controleze factorii de actiune ai agentilor economici. In acest sens Legea nr. 15/1990 a avut rolul necesar de a stabili conditiile transformarii fostelor intreprinderi socialiste de stat in societati comerciale si regii autonome.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre infiintarea_de_societati_comerciale_in_perspectiva_dreptului_pozitiv_romanesc

Lucrare de licenta despre Infiintarea de societati comerciale in perspectiva dreptului pozitiv romanesc
Cuprins

Capitolul I Notiuni introductive privind societatile comerciale......3
Originea si evolutia reglementarilor legale privind societatile comerciale...........3
Reguli comune aplicabile oricarei societati comerciale......10
Formele si clasificarea societatilor comerciale.........15

Capitolul II Actul constitutiv al societatilor comerciale..........21
Inmatricularea societatilor comerciale.........58
Formalitati specifice subscriptiei publice.........85

Capitolul III Notiuni generale privind modificarea societatilor comerciale...................133
Principalele cazuri de modificare a societatilor comerciale.......143

Capitolul IV Concluzii si propuneri............199

Bibliografie...................204

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "infiintarea_de_societati_comerciale_in_perspectiva_dreptului_pozitiv_romanesc". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.