Act constitutiv al unei societatii

Trimis la data: 2014-03-20
Materia: Administratie
Nivel: Facultate
Pagini: 5
Nota: 9.85 / 10
Downloads: 1
Autor: Larisa_V
Dimensiune: 22kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Art. 1 Conform art. 1 alin. 1 din Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata si actului sau de vointa, asociatul unic al SOCIETATII COMERCIALE CU RASPUNDERE LIMITATA ____________________ este
UNIUNEA SOCIETATILOR DE EXPEDITII DIN ROMANIA, cu sediul in Bucuresti, str. Lipscani, nr. 104, sector 3, inregistrata la la Registrul Persoanelor Juridice de la Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti sub nr. 29/PJ/1993, reprezentata prin _____________________.
Asociatul unic va fi reprezentat in cadrul societatii prin presedintele USER sau alt cetatean roman, cu domiciliul in Bucuresti, persoana desemnata de presedinte, dintre vicepresedinti, care va indeplini toate drepturile si va fi tinut de toate obligatiile ce revin acestuia in calitate de asociat unic.UNIUNEA SOCIETATILOR DE EXPEDITII DIN ROMANIA nu mai poate fi asociat unic intr-o alta societate comerciala cu raspundere limitata, incalcarea acestei dispozitii ducand la dizolvarea, pe cale judecatoreasca, a societatii comerciale astfel constituita.

Art. 2. Societatea, ca persoana juridica romana, va fi constituita si va functiona in baza legislatiei romane in materie si propriului statut, sub forma juridica de societate comerciala cu raspundere limitata, cu toate consecintele care decurg din aceasta.
Art. 3 Potrivit dovezii privind disponibilitatea firmei si/sau emblemei, eliberata sub nr. ___ din data de ___________de catre Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti, denumirea societatii este _______________________________________________________.
Art. 4 Sediul societatii este in Romania, ______________________, valabil pe o durata ________________.

Art. 5. In orice act, scrisoare sau publicatie emanand de la societate, este obligatoriu sa se mentioneze denumirea, forma juridica, sediul, numarul de inregistrare in Registrul Comertului, codul unic de inregistrare si, dupa caz, atributul fiscal.
Art.6 Durata de functionare a societatii este nedetermintata.
Art. 7. Forma juridica, denumirea, emblema, sediul si durata de functionare a societatii pot fi modificate, ulterior constituirii, prin hotararea asociatului unic.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.