Acte necesare pentru aprobarea finantarii in sistem leasing

Trimis la data: 2014-04-11 Materia: Drept Nivel: Facultate Pagini: 2 Nota: / 10 Downloads: 0
Autor: Relu_D Dimensiune: 18kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui referat: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
Cerere de finantare (Formular tip , semnat si stampilat)
Oferta autoturismului (descrierea tehnica in care sa fie precizat pretul CIP si DDP,termenul de livrare,anul fabricatiei,nr km sau proforma semnata si stampilata de Furnizor si Utilizator)
Fisa sintetica (Formular tip, semnat si stampilat)
Copie dupa actul de identitate a persoanei care reprezinta societatea.

Bilanturi, anexe prevazute de lege, si balante lunare la Decembrie aferente acestora pe ultimii 2 ani(3 ani ptr.valori finantate de peste 50000 Euro)
Bilant si anexe prevazute de lege la 30 Iunie anul curent
Ultimele 2 balante lunare(3 balante peste 50000 Euro valoare finantata)
Copie dupa Certificatul de Inmatriculare de la Registrul Comertului
Copie dupa Certificatul de Inregistrare Fiscala
Copie Statut, Contract / Act constitutiv, si toate actele aditionale ale firmei

Pentru valori de peste 50000 Euro ,Certificat de Atestare Fiscala de la Administratia Financiara sau Situatia datoriilor completata corespunzator ultimei balante si copii dupa ordinele de plata care atesta plata la zi a tuturor obligatiilor catre bugetul de stat.(poate fi solicitat in mod expres si pentru valorile mai mici de 50000 Euro)
Certificat constatator (actualizat) emis de Registrul Comertului

Alte informatii despre firma: Materiale de prezentare, Contracte in derulare, Contracte de Vanzare - Cumparare, Plan de Afaceri, Plan de Investitii, etc. (peste 50.000 euro val. finantata)
* Numai in cazul in care exista neconcordante intre situatia datoriilor din balanta si ordinele de plata, sau daca firma are datorii, VB Leasing Romania va solicita si A© Certificatul de Atestare Fiscala de la Administratia Financiara>> pentru clarificarea problemelor.

Stiri
  • pag. 1
  • pag. 2

Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.