Amenajarea spatiilor de patiserie-cofetarie

Trimis la data: 2011-10-28
Materia: Diverse
Nivel: Liceu
Pagini: 2
Nota: 8.38 / 10
Downloads: 1367
Autor: Geanta catalina
Dimensiune: 11kb
Voturi: 63
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Dotarea cu mobilier si utilaje :Aceasta tb astfel facuta incat sa tina seama de tipul si profilul unit. Mobilierul tb sa fie pe de o parte estetic, iar pe de alta parte tb sa fie rezistent si sa ofere confortul solicitat de clienti.Referitor la utilaje, acestea tb sa fie moderne, de mare productivitate si sa tina seama la aprovizionarea lor de prod sau de prep ce urmeaza a fi realizate in unit respectiva.rn
Amenajarea interioara:LIndiferent de tipul de ctg acesteia amenajarea interioara tb astfel conceputa si realizata incat sa asigure un flux tehnologic optim pt circulatia clientilor, a personalului precum si pt desfasurarea in bune conditii a activit de prodct si de servire. In fct de destinatia lor, spatiile unei unit de AP pot fi grupate in - spatii pt primirea si servirea clientilorrnrnSpatii pt prodct si anexe:

Spatii pt primirea si servirea clientilor au o importanta deosebita deoarece creaza prima impresie clientului asupra unitatii respective.Holul sau intrarea indeplineste e fct:asigura intrarea si iesirea clientilor.rnrnConstituie locul de intalnire sau de asteptare pt clienti.rnAccesul intr-o unit poate fi direct din strada sau din holul structurii de cazare turistica in cazul unit de alim din incinta acestora.

La unit de ctg superioara intrarea din strada se face prin holuri, doatate spatii pt asteptare, garderoba si grupuri sanitare pt clienti.rnrnIntotdeauna la intrare se recomanda sa se gaseasca stergatoare de picioare, dupa caz usi rotative sau instalatii cu perdele de aer pt evitarea curentului de aer in sezonul rece, plante ornamentale, oglinzi, fotolii etc.rn
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.