Amintiri din copilarie, Ion Creanga

Trimis la data: 2011-08-31
Materia: Romana
Nivel: Gimnaziu
Pagini: 1
Nota: 9.40 / 10
Downloads: 319
Autor: Symonamarya
Dimensiune: 10kb
Voturi: 10
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Intr-o zi de dimineata, pe cand Nica dormea ca butucul, vine in camera, mama lui, Smaranda si-l trezeste ca sa duca de mancare tiganilor angajati la lucrarea si saparea campului.
In timp ce el mergea spre camp cu demancare pentru tigani, auzi o pasare care tot canta: Pup-pu-pup!!!; iar Nica a vrut sa vada ce este acolo. Era o pupaza! El atunci, isi spuse in sinea lui sa mearga mai departe ca sa le dea de mancare oamenilor alora. Ajunse el pe camp la tigani, le dadu de mancare si se intoarse inapoi la teiul in care se scundea pupaza.

S-a urcat in tei pana la scorbura cu pupaza, a bagat mana dupa ea si a prins-o. dup ace a prins-o, a luat-o la fuga repede sa nu-l vada nimeni. Cand a juns acasa, a ascuns pupaza in pod unde nimeni nu intra de mult timp. Nu dupa mult timp, iata ca venise acasa la el, matusa lui Nica, mama varului lui Andrei si incepuse sa se certe cu mama.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.