Analiza cifrei de afaceri

Trimis la data: 2010-07-13
Materia: Economie
Nivel: Facultate
Pagini: 50
Nota: 8.42 / 10
Downloads: 1
Autor: Eliza Drogotescu
Dimensiune: 43kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Societatea comerciala "SC PRIMEX SRL" s-a constituit sub forma unei societati cu raspunere limitata, conform legii Nr. 31/1990 privind regimul juridic al persoanelor inregistrate ca societati pe actiuni sau cu raspundere limitata, tinand cont si de reglementarile Codului Comercial si alte acte normative.Asociatii au convenit sa constituie o societate avand un disponibil de mijloace circulante, capabila sa faca fata cheltuielilor de desfasurare a activitatilor de productie, comerciale si prestari de servicii.
Aprovizionarea cu materii prime si materiale necesare procesului de productie si a marfurilor ce fac obiectul comercializarii si desfacerii se face de la furnizori interni sau externi, in conditii de competitivitate. Societatea este condusa de catre Adunarea Generala a Actionarilor si in conformitate cu prevederile statutului societatii. Directorul General desemnat de actionari este Domnul Cristian Dobrescu. Gestiunea societatii este controlata direct de catre asociati precum si de catre experti autorizati, in conformitate cu legile in vigoare.

Durata de functionare a firmei este nelimitata, iar capitalul social este divizat in 20 de parti sociale dupa cum urmeaza:
Tomescu Valentin 12 parti sociale, reprezentand 60% din capitalul social, in totalitate numerar
Dobrescu Cristian 4 parti sociale, reprezentand 20% din capitalul social, in totalitate numerar
Tomescu Georgiana 4 parti sociale, reprezentand 20% din capitalul social, in totalitate numerar

Obiectul de activitate al firmei este:Tipografie si editura prin amenajarea unor spatii si exploatarea utilajului specific adus din import, cu angajati calificati, deservind, pe baza de comenzi, societati comerciale, regii autonome, persoane particulare cat si reclama proprie a societatii .Amenajarea unui atelier pentru confectionarea de material sportiv si adecvat turismului, precum si pentru imbracaminte in lohn, producerea de mobilier
Realizarea de studii si proiecte pe baza cercetarii stiintifice in domeniile: economie, constructii de masini, electronica si chimie; efectuarea de operatiuni de consulting, deservire a tertilor cu sprijinul calculatoarelor proprii in tinerea evidentelor si a altor operatiuni:

Intermediere, traduceri si copieri de acte
Inchirieri de material sportiv, audio-video si pentru turism
Prestari de servicii in domeniul transportului si consignatiei
Operatiuni imobiliare
Operatiuni de import-export de marfuri, turism, agrement si alimentatie publica, comercializarea prin retea proprie sau prin unitati de profil a marfurilor din productia societatii, cat si a celor din import
Activitatea cea mai importanta este presatrea de servicii,repararea si intretinerea aparatelor de marcat, de contabilizat si a calculatoarelor
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.