Analiza economico-financiara

Trimis la data: 2009-11-08 Materia: Management Nivel: Facultate Pagini: 30 Nota: / 10 Downloads: 16
Autor: FEFE47 Dimensiune: 64kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui referat: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
Scurt istoric – S.C. PICASSO S.R.L. este persoană juridică română, având forma juridică de societate cu raspundere limitată şi îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu Legea 31/1990 a societăţilor comerciale republictă şi cu statutul societăţii. Societatea va implini la sfirsitul lunii noiembrie 3 ani de la infiintare.

Este o afacere nascuta in baza unei dorinte sau a unui vis si pusa in practica pentru a fi implinita. In decursul acestor ani, prin obiectul sau de activitate, societatea a incercat si a reusit in cea mai mare parte sa ofere clientelor (majoritatea femei) servicii de calitate si produse recomandate pentru intretinerea corporala la preturi avantajoase in comparatie cu cele extinse pe piata.

1.2. Obiectul de activitate
Conform statutului societatii obiectul principal de activitate il reprezinta:prestari servicii coafor, cosmetica, manichiura, pedichiura si masaj.Ca obiect de activitate secundar este cel de vânzare la punctul de lucru a produselor de intretinere corporala adresate femeilor.

1.3. Structura organizatorică şi funcţională a societăţii
Prezentarea structurii organizatorice şi funcţionale a societăţii este prevăzută în Regulamentul de Organizare şi Funcţionare sau în statutul societăţii. Prin structura organizatorica şi funcţională sunt scoase în relief următoarele :ierarhizarea diferitelor structuri organizatorice, respectiv gruparea posturilor de lucru în birouri, în funcţie de segmentul de activitate analizat;

Încadrarea activităţii analizate în structura organizatorică specifică beneficiarului (trebuie identificate compartimentele sau persoanele specializate care realizează în principal activitatea analizată);Inventarierea celorlalte funcţii şi subfuncţii ale societăţii pentru a cerceta în ce măsură modul concret de derulare a acestora influenţează activitatea analizată;

Stiri
  • pag. 1
  • pag. 2
  • pag. 3
  • pag. 4
  • pag. 5
  • pag. 6
  • pag. 7
  • pag. 8
  • pag. 9
  • pag. 10

Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.