Analiza infrastructurii in localitatea Macea

Trimis la data: 2019-01-27 Materia: Agronomie Nivel: Facultate Pagini: 29 Nota: / 10 Downloads: 0
Autor: lauriycka2020 Dimensiune: 235kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui referat: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
Analiza infrastructurii in localitatea Macea

INTRODUCERE 4
1. PROFILUL LOCALITATII ANALIZATE 5
1.1. Localizarea si aspecte administrative 5
1.2. Scurt istoric al localitatii 6
1.3. Aspecte geografice 8
2. INFRASTRUCTURA LOCALITATILOR 14
2.1. Infrastructura de acces si transport marfuri si persoane 14
2.2. Locuinte/starea asezarilor umane 16
2.3. Alte retele de infrastructura publica 17
2.4. Infrastructura de mediu 23
3. ANALIZA SWOT 24
CONCLUZII 25
BIBLIOGRAFIE 26

In lucrarea de fata "Analiza infrastructurii in localitatea Macea". Am studiat infrastructura localitatiilor Macea si Sanmartin.
Infrastructura analizata este infrastructura de acces si transport marfuri si persoane, infrastructura locuintelor, infrastructura publica - reteaua de alimentare cu apa, canalizarea, energia electrica, telecomunicatiile, dar si infrastructura de mediu.
In urma cercetarii infrastructurii am intocmit analiza SWOT, iar la finalul lucrarii am scris cateva concluzii cu privire la imbunatatirea infrastructurii localitatii Mailat, in special imbnatatirea infrastructurii de mediu.

Stiri
  • pag. 1
  • pag. 2
  • pag. 3
  • pag. 4
  • pag. 5
  • pag. 6
  • pag. 7
  • pag. 8
  • pag. 9
  • pag. 10

Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.