Armele secrete ale lui Hitler

Trimis la data: 2013-06-26
Materia: Istorie
Nivel: Liceu
Pagini: 1
Nota: 9.91 / 10
Downloads: 0
Autor: adrianadrienut
Dimensiune: 13kb
Voturi: 2
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
La finalul razboiului,un nou avion german de vanatoare facea ravagi printre bombardierele britanice si americane dar lui hitler ii lipsea combustibilul pentru noua sa flota .
Marele soricel ucigas
Ultima conflagratie mondiala a fost pe alocuri un joc de-a soarecele si pisica in care nu neaparat motanul aliat era cel care reusea sa iasa castigator in fata rozatoarelor germane, initial prin iunie 1942 cand Ferdinant Porche a propus prototipul vk700 tip 205.

Enormul tanc a fost botezat "mamutul" dand dovada de o teribila ironie in decembrie 1942.Strategiile l-au rebotezat soricelul , iar in februarie a fost adoptata sub denumirea de soaricele.Goliatul celui de-al 2-lea razboi mondial avea 10,1 m. lungime si 3,67 m.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.