Arta lecturarii unui text

Trimis la data: 2011-05-03
Materia: Romana
Nivel: Liceu
Pagini: 1
Nota: 6.82 / 10
Downloads: 193
Autor: Don Vlad
Dimensiune: 6kb
Voturi: 11
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Intreaga viata a omului este o literatura ,toata viata unui popor se transmite din neam in neam prin literatura si noi la rindul nostru putem afla de unde ne provin radacinile.Arta lecturarii unui text este ceea ce invatam noi de mici copii pentru ca doar lecturind devii o personalitate.Nu este nimic mai frumos decit o carte pe care o poti lua in miini s-o pipai si asborbi cunostinta din ea.
Lecturarea este un termen care vorbeste despre multe. Fiecare dintre noi se recunaste opere pe care le lectureaza si evoluaza dupa actiunile naratorului.

Lecturarea nu este doar un bun prieten al nostru dar un invatator si un bun calauzitor de viata, aceasta se observa bine la tirerii in formare anume la aceasta virsta cind iti creezi propriul univers si iti dezvolti orizontul cunoasterii si vocabularului . Oamenii au o tendinta spre ceva si anume prin lectura , ei isi pot deschide si alte lumi.

Cel ce creaza este un geniu in el se pastreaza armonia si dragostea si armonia literelor, anume acesti oameni , fac aceasta arta a lecturii si datorita lor noi sintem fericiti .In momentul lecturarii un cititor devotat se plaseaza in centrul desfasurarii actiunii ,adica este prezenta in aceasta atmosfera feerica si aceasta are loc numai datorita unor cuvinte.de aici rezulta ca cuvintul este puternic prin cuvint poti ridica in slavi dar poti si distruge.Deci in concluzie arta literaturii este in primul rind intuitia individuala si cea mai pretioasa alinare a omului .
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.