Atributiile administratorului

Trimis la data: 2009-06-08 Materia: Administratie Nivel: Facultate Pagini: 2 Nota: / 10 Downloads: 0
Autor: Cosmina lungu Dimensiune: 11kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui referat: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
Numeste sefii structurilor organizatorice .
2. Supune anual Adunarii Generale a Actionarilor, in termen de 60 de zile de la incheierea exercitiului economic financiar, Raportul cu privire la activitatea societatii, Bilantul si Contul de profit si pierderi pe anul precedent, precum si Proiectul de program de activitate si Proiectul de buget de venituri si cheltuieli al societatii pe anul in curs.
Referate similare: Albert Einstein - biography

Aproba Regulamentul de Ordine Interioara.
4. Aproba Contractul colectiv de munca, inclusiv grilele de salarizare.
5.Examineaza lunar situatia economico-financiara a societatii.
6. Aproba politica de personal a societatii.
7. Aproba politica privind investitiile si plasamentele financiare ale societatii.

8 Avizeaza si supune aprobarii Adunarii Generale a Actionarilor participatiile societatii.
9. Prezinta Rapoarte Adunarii Generale ale Actionarilor privind stadiul si perspectivele societatii cu privire la profit si dividende, pozitia pe piata, nivelul si calitatea activitatii, forta de munca, relatiile cu societatile de asigurare si clientii.
10. Aproba indicatorii de analiza ai activitatii unitatilor teritoriale ale societatii PREMIUM- BROKER DE ASIGURARI
11. Analizeaza si aproba rapoartele de activitate ale structurilor organizatorice din cadrul societatii.

Administratorul societatii are urmatoarele responsabilitati si competente: Aplica politica de dezvoltare si strategiile corespunzatoare, pentru indeplinirea obiectivelor hotarate de conducerea decizionala a societatii. Analizeaza, avizeaza si supune spre aprobare Adunarii Generale a Actionarilor, executia Bugetului de venituri si cheltuieli. Reprezinta societatea in relatiile cu tertii, semnand acte juridice in numele si pe seama societatii, in limitele imputernicirilor acordate. Aproba documentele ce privesc activitatea curenta a societatii.

Stiri
  • pag. 1
  • pag. 2

Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.