Atributiile administratorului

Trimis la data: 2009-06-08
Materia: Administratie
Nivel: Facultate
Pagini: 2
Nota: 9.65 / 10
Downloads: 0
Autor: Cosmina lungu
Dimensiune: 11kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Numeste sefii structurilor organizatorice .
2. Supune anual Adunarii Generale a Actionarilor, in termen de 60 de zile de la incheierea exercitiului economic financiar, Raportul cu privire la activitatea societatii, Bilantul si Contul de profit si pierderi pe anul precedent, precum si Proiectul de program de activitate si Proiectul de buget de venituri si cheltuieli al societatii pe anul in curs.
Aproba Regulamentul de Ordine Interioara.
4. Aproba Contractul colectiv de munca, inclusiv grilele de salarizare.
5.Examineaza lunar situatia economico-financiara a societatii.
6. Aproba politica de personal a societatii.
7. Aproba politica privind investitiile si plasamentele financiare ale societatii.

8 Avizeaza si supune aprobarii Adunarii Generale a Actionarilor participatiile societatii.
9. Prezinta Rapoarte Adunarii Generale ale Actionarilor privind stadiul si perspectivele societatii cu privire la profit si dividende, pozitia pe piata, nivelul si calitatea activitatii, forta de munca, relatiile cu societatile de asigurare si clientii.
10. Aproba indicatorii de analiza ai activitatii unitatilor teritoriale ale societatii PREMIUM- BROKER DE ASIGURARI
11. Analizeaza si aproba rapoartele de activitate ale structurilor organizatorice din cadrul societatii.

Administratorul societatii are urmatoarele responsabilitati si competente: Aplica politica de dezvoltare si strategiile corespunzatoare, pentru indeplinirea obiectivelor hotarate de conducerea decizionala a societatii. Analizeaza, avizeaza si supune spre aprobare Adunarii Generale a Actionarilor, executia Bugetului de venituri si cheltuieli. Reprezinta societatea in relatiile cu tertii, semnand acte juridice in numele si pe seama societatii, in limitele imputernicirilor acordate. Aproba documentele ce privesc activitatea curenta a societatii.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.