Bilant de mediu - Depozit tratare titei si statie de injectie Slobozia Conachi SC OMV Petrom SA Galati

Trimis la data: 2018-05-25 Materia: Diverse Nivel: Facultate Pagini: 17 Nota: / 10 Downloads: 0
Autor: georgianagrosu48 Dimensiune: 871kb Voturi: Tipul fisierelor: docx Acorda si tu o nota acestui referat: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
Bilant de mediu I
DEPOZIT TRATARE TITEI SI STATIE DE INJECTIE SLOBOZIA CONACHI
SC OMV PETROM SA GALATI
Titularul activitatii
Localizare si topografie
Istoricul amplasamentului
Dotari (instalatii, utilaje, mijloace de transport utilizate in activitate
Bilantul de materiale
Emisii in atmosfera
Calitatea solului
Alimentarea cu energie electrica
Alimentarea cu energie termica
Alimentarea cu gaze
Alimentarea cu apa
Evacuarea apelor uzate
Producerea si eliminarea deseurilor
Zgomotul si vibratiile
Materiale de constructii
Stocarea materialelor
Protectia si igiena muncii
Prevenirea si stingerea incendiilor
Securitatea zonei
Administratie
Substante toxice si periculoase. Radiatii
Concluzii

Introducere
Bilantul de mediu Nivel I reprezinta procedura de a obtine informatii asupra consecintelor activitatii SC OMV Petrom SA - ASSET IX MOLDOVA SUD, respectiv Depozit tratare si Statie de injectie Slobozia Conachi asupra mediului (apa, aer, sol, subsol ) si consta in identificarea surselor de informatii, culegerea, analizarea si interpretarea prin studii teoretice a informatiilor disponibile.

Bilantul de mediu Nivel I are rol de a identifica starea mediului in zona de impact a activitatilor care se desfasoara in cadrul amplasamentului studiat, stabilirea si asumarea unor obligatii pentru refacerea calitatii mediului daca acest lucru este necesar.

Titularul activitatii

Localizare si topografie
Localizare: Comuna Slobozia-Conachi este situata in partea de sud a judetului Galati, la aproximativ 27 de km, nord-est de orasul Galati, de o parte si de alta a DJ 251 Galati - Pechea - SC OMV PETROM SA - ASSET IX MOLDOVA SUD BILANT DE MEDIU NIVEL I 4 Tecuci.

Teritoriul comunei este traversat de paralela 45 grade 43 minute latitudine Nord si meridianul 27 grade 57 minute longitutine Est. Comuna Slobozia-Conachi este formata din satele Slobozia-Conachi si Izvoarele, are o suprafata de 6134 ha si un numar de 4505 locuitori. Comuna se invecineaza la Nord cu comuna Cuza-Voda, la Est cu comuna Smardan, la Sud - Est cu comuna Schela, la Sud cu comuna Independenta, Sud - Vest cu comuna Piscu si la Vest cu comuna Tudor-Vladimirescu.

Amplasament: Depozitul de tratare titei si Statiea de injectie apa de zacamant ocupa o incinta comuna, cu suprafata de 46.490 m2 ( 4,64 ha ) situata in extravilanul Comunei Slobozia-Conachi, cu acces din DJ 25 Galati - Pechea, km 22.

Topografie
Comuna Slobozia-Conachi se incadreaza in Campia Covurlui care este o campie inalta reprezentata de platouri intefluviale largi, acoperite de depozite foarte groase de loess, cu altituninea medie de 65 m.

Stiri
  • pag. 1
  • pag. 2
  • pag. 3
  • pag. 4
  • pag. 5
  • pag. 6
  • pag. 7
  • pag. 8
  • pag. 9
  • pag. 10

Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.