Caiet de practica - management

Trimis la data: 2013-12-19
Materia: Management
Nivel: Facultate
Pagini: 18
Nota: 7.88 / 10
Downloads: 4
Autor: Pisica irina
Dimensiune: 20kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Practica face parte integranta din procesul de invatamant si are ca scop completarea cunostintelor teoAZretice si practice obtinute la cursuri, lucrari practice.
1.2. In timpul practicii, studetii trebuie sa-si insuseasca deprinderea de a lucra in serviciile functioAZnale antrenate in relatii economice internationale ale societatii comerciale, sa se familiarizeze cu organizarea si desfasurarea procesului de productie, sa cunoasca caracterul tehnic, economic si social al productiei.
1.2. In timpul practicii, studetii trebuie sa-si insuseasca deprinderea de a lucra in serviciile functioAZnale antrenate in relatii economice internationale ale societatii comerciale, sa se familiarizeze cu organizarea si desfasurarea procesului de productie, sa cunoasca caracterul tehnic, economic si social al productiei.
1.3. Practica este obligatorie.

Examenul va consta din controlul cunostintelor practice de specialitate, punandu-se accent pe capacitatea studentului de a aplica in practica cunostintele teoretice. Se va insista pe capaAZcitatea studentului de a valorifica, in situatiile si contextele intalnite in organizatia unde a efectuat practica, bagajul de cunostinte acumulate, priceperea de evaluare si autoevaluare, interesul si priceperea de a actiona pentru a asigura integrarea unei intreprinderi in sistemul de management european.

Cel care nu obtine nota de promovare va fi obligat sa repete practica
institutie), sa arate interes pentru practica si sa execute toate lucrarile prevazute in programul de practica.2.2. Se va pastra o atitudine respectuoasa si sobra in relatiile cu personalul unitatii.
2.3. In caz de boala, studentul va prezenta responsabilului cu practica cerere de motivare insotita de adeverinta de la dispensarul sanitar.
3. CONTINUTUL INSEMNARILOR FACUTE DE STUDENT

3.1. Insemnarile cuprinse in carnet formeaza mateAZrialul de baza pentru redactarea referatului privitor la practica care va fi scris la sfarsitul caietului, dupa termiAZnarea practicii.
3.2. Continutul insemnarilor: Conexiunile celor trei discipline cu sistemele economice, sociale, administrative ale firmei;Raporturile existente si cele preconizate; Puncte forte si puncte slabe.
3.3. Un loc important in cadrul insemnarilor va fi alocat problematicii de baza privitoare la tema practica ce urmeaza sa fie elaborata pe timpul practicii. Aceasta se finalizeaza in timpul practicii si va fi supusa aprecierii si notarii la sfarsitul perioadei de practica.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.