Campanie de relatii publice pentru o agentie de turism

Trimis la data: 2014-02-03
Materia: Publicitate-PR
Nivel: Facultate
Pagini: 13
Nota: 9.83 / 10
Downloads: 2
Autor: tzutzy
Dimensiune: 588kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Agentia de turism Fly Travel a fost infiintata in anul 2010 ,avand ca scop oferirea de excursii,pachete turistice si consultanta pentru zonele turistice exclusiv in Romania.
In ofertele ei se intalnesc voiaje si excursii ce se adreseaza unei categorii largi de clienti.Sediul firmei se afla in Bucuresti, Strada Mihai Eminescu,sectorul 3. Domeniul de activitate inscris in Certificatul de Inregistrare la Registrul Comertului este urmatorul: servicii si activitati de turism, hoteliere si de agrement, in nume propriu sau prin reprezentanti in tara.
• Legi, hotarari de guvern, reglementari:
"Conform articolului 107/Constitutia Romaniei si articolul 27/H.G.R. 58/ 1998 si H.G.R. 238/2001 se acorda Licenta de turism agentiei si Brevet persoanelor fizice ce intrunesc conditiile profesionale de a conduce o agentie de turism."
"Conform H.G.R. 634/ si O.M.T. 92/1993 agentiile de turism sunt reglementate sa functioneze in Romania."

" Prin Ordonanta de Guvern 185/1993 pentru organizarea de actiuni turistice in strainatate agentia de turism trebuie sa-si constituie garantie financiara pentru insolvabilitate." Obtinerea Atestatului de ghid de turism: " Se elibereaza in conformitate cu H.G.R 305/08.03.2001 publicat in Monitorul Oficial nr.1050/2001 si conform O.M.T 637/01.04.2004 privind normelor metodologice pentru selectionarea, scolarizarea,atestarea si utilizarea ghizilor de turism, ordin publicat in Monitorul Oficial 534/2004."

1. Infiintata in 2010, adresandu-se tuturor categoriilor de oameni, pentru a reusi sa satisfaca cerintele clientilor.
2. La agentia de turism Fly Travel sunt angajati tineri, dornici de munca si cu o noua viziune asupra vietii, a calatoriilor si a modalitatilor de petrecere a timpului liber.
3. In 2011 Fly travel a oferit copiilor orfani de la centrul "Speranta" o excursie gratuita la manastirile din Bucovina.

4. Agentia de turism ofera posibilitatea rezervarii de camere la toate hotelurile din cele mai importante orase si zone turistice ale Romaniei.
5. Dispune de o oferta variata de produse turistice ce se adreseaza atat oamenilor care calatoresc in scop de afaceri cat si celorlalte categorii de turisti.6. Se adreseaza atat oamenilor cu venituri ridicate (croaziere de lux), cat si celor cu venituri medii si sub medii(programe de week-end, programe pentru elevi si studenti).
7. Preturile pachetelor turistice oferite sunt pe deplin justificate.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.