Caracteristica generala a intreprinderii BIComplex SRL

Trimis la data: 2014-11-06
Materia: Administratie
Nivel: Facultate
Pagini: 63
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 0
Autor: liubasha66
Dimensiune: 305kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Intreprinderea "BIComplex" si-a inceput activitatea la data de 28 decembrie in anul 1995, fiind inregistrata la Camera Inregistrarii de Stat de pe linga Ministerul Justitiei al Republicii Moldova, sub numarul 1002600039681 din 28.12.1995 conform Certificatului de Inregistrare (anexa 1). Aceasta organizatei din punct de vedere al formei organizatorico-juridica este o societate cu raspundere limitata, a carui capital statutar apartine unui singur proprietar. Putem mentiona ca in anul 1995 capitalul statutar constituia 1800 lei, insa in anul 2001 au avut loc unele modificari si deja capitalul statutar constituie 5400 lei.
In prezent, SC A©BIComplexA>> SRL isi desfasoara activitatea in Chisinau, str. Muncesti 89, fiind organizata sub forma juridica de societate cu raspundere limitata. Obiectul de activitate in domeniul producerii al SC A©BIComplexA>> SRL il constituie producerea si comercializarea adezivilor pentru faianta si gresie, pentru fasad, gleturilor pentru pereti de interior si exterior si a sapelor autonivelante. Aceasta activitate reprezinta 30% din totalul activitatilor desfasurate.

Conform Certificatului de Inregistrare intreprinderea "BIComplex" s-a infiintat 28 decembrie 1995 si a activat pe piata Republicii Moldova aducind clientilor si consumatorilor o gama larga de produse conform preferintelor lor. In anul 2008 societatea avind 2 asociati s-a divizat formind inca o intreprindere care se numeste "BIComplex-Construct" SRL.
Aceste 2 societati activeaza diferit din punct de vedere juridic, dar din punct de vedere economic au acelasi gen de activitate. Intreprinderea a fost infiintata cu scopul de a desfasura activitatea de comercializare si vinzare a materialelor de constructie si echipamentului sanitar.

Pentru a-si realiza sarcinile asumate societatea "BIComplex" la fel va desfasura ca genuri de activitate: comertul cu ridicata al materialelor lemnoase, al materialelor de constructie si echipamentului sanitar.Societatea dispune de independenta economica, financiara si organizationala, de balanta autonoma, conturi in banci, sigiliu, stampile cu antet si blanchete cu denumirea sa, marca comerciala (marca de servire).

In cadrul Societatii relatiile de munca sint reglementate prin contractul colectiv de munca si contractele individuale de munca. Salarizarea angajatilor se efectueaza potrivit regulamentului privind sistemul de remunerare, aprobat de consiliul Societatii. Asigurarea sociala si protectia sociala a angajatilor societatii se face potrivit legislatiei in vigoare.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.