Casa lui Dom Inacio

Trimis la data: 2013-12-10
Materia: Romana
Nivel: Liceu
Pagini: 39
Nota: 9.04 / 10
Downloads: 0
Autor: Pisica irina
Dimensiune: 54kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Fie ca ati ajuns aici cu probleme fizice, pentru ajutor in probleme de viata sau urmand cursul dezvoltarii spirituale, acest ghid intentioneaza sa va ajute in a fructifica timpul Dvs. la Casa de Dom Inacio si speram sa va fie o vizita placuta si fructuoasa. Regulile ce sunt descrise si modul de ghidare sunt definite de catre entitatile Casei. Din cand in cand aceste reguli sunt schimbate si de fiecare data sunt reactualizate noile informatii.
Cand sositi in Abadiania pentru prima data este cel mai bine sa participati la "Discutia introductiva" ce are loc in fiecare marti seara la ora 7:30PM. Chiar si pentru ceilalti care au mai fost, este necesar sa-si reactualizeze ultimile schimbari in protocol si proceduri. In general, felul in care puteti obtine maximul in aceasta vizita la Casa de Dom Inacio, este de a cultiva o liniste interioara prin rugaciune. Respectati pe altii si fiti gata de a participa in totalitate la munca ce trebuie s-o indepliniti.

CAPITOLUL 1. CASA
1.1 CASA DE DOM INACIO
Casa de Dom Inacio a fost infiintata in Abadiania in 1979 de catre Mediumul Joao Teixeira de Farias, cunoscut in intreaga lume ca Joao de Deus sau John of God, ca loc de a-si indeplini misiunea sa spirituala. Casa functioneaza ca un NonDenominant Templu si spital spiritual unde numeroase entitati spirituale lucreaza sa vindece din punct de vedere fizic, emotional si spiritual. Casa opereaza pe baza principiilor doctrinei spiritiste, dar oricine, indiferent de credinta sau doctrina religioasa este binevenit la Casa De Dom Inacio.

1.2 LA CE SA NE ASTEPTAM
Daca ajungeti la Casa si va asteptati ca Dumnezeu sa va apara in fata si sa va spuna "Esti vindecat copilul meu, acum poti sa te intorci acasa", probabil veti suferi o mare deceptie.Daca acesta ar fi fost destinul, Dumnezeu nu v-ar fi indrumat sa ajungeti in Abadiania, acest miracol s-ar fi intimplat acasa la Dvs. Daca ati ajuns aici, este probabil necesar si nu exista alta solutie pentru Dvs. in acest moment. Mai mult ca sigur ca exista ceva pentru Dvs. care trebuie invatat legat de modul de a primi dragostea si vindecarea care vine de la Dumnezeu. De aceea, reamintiti-va permanent ca ati ajuns aici pentru A INVATA si fiti pregatiti de a lucra, indiferent ce ar fi.

Exista aici oameni care alaturi de Medium Joao si de entitati isi dedica timpul si energia lor pentru usurarea procesului Dvs. in a primi ajutor spre vindecare. Trebuie in permanenta sa va reamintiti ca aceasta calatorie spre vindecare in care v-ati imbarcat este in totalitate responsabilitatea Dvs. Daca s-ar putea intrevede schema spirituala in maretia ei, ati fi surprinsi ce putin ni se cere, dar schema nu se poate realiza fara participarea noastra. Vestea buna este ca ceva din spiritul Dvs. v-a adus aici. Si acest fapt, probabil va va oferi oportunitatea de a creste, de a va inbunatati sanatatea si poate de a fi in stare de a ajuta pe altii.

Reamintiti-va ca intreaga activitate a Casei este orchestrata de catre entitati care doresc sa maximizeze sansele oricarei personae de a primi vindecare si ajutor in calatoria sa spirituala (incluzind personalul si voluntarii). Desi multe lucruri par dezorganizate din punct de vedere al standardului social cosmopolitan, reamintiti-va ca nu va aflati intr-un mediu cosmopolitan sau social. Acesta este un spital si regulile sunt diferite de oricare alt mediu cu care sinteti familiar.

Daca va supara sau va deranjeaza o regula sau un procedeu, revizuiti-va asteptarile inainte de a incerca sa schimbati felul in care se opereaza chiar si pierzand timpul vorbind despre proasta organizare este o indepartare de la ocazia reala careia trebuie sa-i faceti fata. Nu luati aceasta remarca ca o regula sfanta, ci doar ca o ocazie de a fi mai atent(a).Daca adanc in inima simtiti ca ati putea contribui cu ceva, sinteti binevenit(a) a discuta acest lucru cu entitatile sau personalul Casei.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.