Cascada Niagara - compunere

Trimis la data: 2009-04-23
Materia: Romana
Nivel: Liceu
Pagini: 4
Nota: 8.28 / 10
Downloads: 322
Autor: Irina P.
Dimensiune: 3196kb
Voturi: 20
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Este vara . Apa Cascadei Niagara nelinistita, cerul are multi nori suri pe el.Un stol de pelicani zboara pe deasupra apei. Se invart in cercuri si parca fac un dans artistic.
Unul s-a asezat pe o piatra de pe Insula Caprelor, pe care apa lacurilor Ernie si Ontario o inconjura. Pelicanul are niste pene albe ca spuma laptelui, un cioc ascutit si este destul de mare.

Am ajuns in barca ‘The Maid of the Mist’ care navigheaza pana sub caderea de apa a cascadei Horseshoe (potcoavei) si inapoi la locul de plecare.
Barca are 2 etaje . In barca intra aproximativ o suta de oameni.

Aceasta nu este foarte moderna, dar este foarte rezistenta, deoarece face fata la avantul valurilor foarte puternice provocate de caderea apei. Langa ‘Cascada potcoavei’ este o ceata foarte densa si aerul este invadat de stropi marunti de apa, dar este o aventura minunata.

Acum ma duc cartre scarile care conduc sub cascada. Acestea(scarile) sunt destul de periculoase deoarece sunt din lemn si lemnul, in contact cu apa se umfla si sunt asamblate de muncitori, nu de masinarii.

Dar, am curaj si urc pe ele. Cu cat urc mai spre cascada, cu atat atmosfera se umple cu mai multi stropi de apa. In sfarsit ajung sus, foarte aproape de caderea apei. Acolo, stau putin si ma minunez cat de repede curge apa. Si apoi urc inapoi pana intr-un magazin de suveniruri.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.