Castelul Mihail Sebastian

Trimis la data: 2011-03-28
Materia: Romana
Nivel: Gimnaziu
Pagini: 2
Nota: 7.52 / 10
Downloads: 780
Autor: Adina
Dimensiune: 6kb
Voturi: 23
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Referat despre Castelul Mihail Sebastian
Intr-o zi frumoasa de toamna,m-am urcat impreuna cu parintii mei in caleasca si am plecat intr-un loc necunoscut pentru mine. Eram nerabdatoare sa ajung si sa cunosc misterele ei pline de vraja
Referat despre Castelul Mihail Sebastian
Soarele stralucea pe cerul albastru parca pentru ultima data.Pasarelele cantau de printre copaci,un cantec de ramas bun. Atunci am simtit ca se apropie un sfarsit dar si un inceput. In aer se simtea bucuria dar in acelasi timp si vraja care era purtatat de fiecare glas cristalin.

Domnitele coborau din calesti frumoase,fiecare cu cate o rochie mai incantatoare. In fata mea se inalta un castel vechi,plin de mistere. Curtea acestuia era uluitoare ,plina de flori de toate soiurile.Copacii se inaltau precum brazii dupa culmile muntilor,acestia aveau straie frumos colorate,pe jos se asternuse un covor ruginiu pe care paseau tinerele domnite ce se indreptau spre misteriosul castel.

Cei invatati de la curtea castelului ne-au primit cu bratele deschise.Din aceasta zi am inceput sa parcurgem misterele stiintelor,misterele limbii romane. In fiecare zi am parcurs alte lucruri ele fiind din ce in ce mai interesante.Incetul cu incetul am inceput sa ma imprietenesc cu domnitele din clasa mea acestea fiind miss Adina,miss Beatrice,miss Larisa.

Zilele treceau si deveneau din ce in ce mai frumoase,lectiile predate de domnii profesori ma fascinau si ma uimeau in acelasi timp.

Intr-o dimineata m-am uitat pe geam,in curtea conacului se asternuse un covor presarat cu cele mai scumpe si mai rare perle,acestea fiind cusute cu fir de argint.Copacii ramasesera goi in frigul iernii.In vazduhul cenusiu dansau reginele ghetii impreuna cu regele lor frigul.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.