Chip de inger

Trimis la data: 2013-02-23
Materia: Romana
Nivel: Liceu
Pagini: 1
Nota: 9.14 / 10
Downloads: 0
Autor: bianca.alexandra
Dimensiune: 11kb
Voturi: 2
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Bratele unei mama sunt alcatuite din tandretea cu care aceasta ne inconjoara zi de zi ; iar inima ei este un abis adanc in strafundurile caruia noi, vom gasi mereu iertarea. Dragostea unei mame este singurul sentiment ce face o fiinta umana normala, sa prinda aripile imposibilului.
Toata educatia depinde de mama, deoarece ea este singura ce simte prezenta copilului inlauntrul celui mai degerat suflet. Ea canta neoprita despre fericire si viata; facandu-ne incetul cu incetul sa psim intr-o lume paralela cu a noastra , fiind caracterizata de rea, un loc in care daca nu ai primit educatia corecta , ai putea sa pierzi tot ceea ce ai acumulat. Ea este fiinta ce ne defineste identitatea si felul nostrum de a fii, dorindu-si tot ceea ce este mai bun pentru noi.

Fiind cel mai bun prieten al nostru este ,ne sustine in momentele grele ale vietii, ramanand cu noi incercand sa alunge norii icarcati cu cerneala neagra ce au sintetizat pe parcursul timpului ran ice acum urmeaza sa fie vindicate de sfaturile mamei, ea facand tot posibilul ca pacea sa domine din nou inima noastra.

Poate ca cel mai dulce sunet prezent este : MAMA.Inima mamei este clasa de scoala a copilului, deoarece ea ne invata lucrurile elementare ce pe parcurs vor trebui dezvoltate.Pentru copii, cuvantul DUMNEZEU este inlocuit de MAMA , deoarece cum nu poate sa fie pretutindeni a avut nevoie sa trimita ingeri calauzitori ce au scopul de a ne lumina cat si soarta decisa de Logos in aceasta lume, in care cei puternici au vrednicia de a rezista, pana cand un simplu duh ne va lua tot ceea ce am avut.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.