Ciresarii-caracterizarea lui Dan

Trimis la data: 2002-12-06
Materia: Romana
Nivel: Gimnaziu
Pagini: 3
Nota: 8.54 / 10
Downloads: 2648
Autor: Johnny
Dimensiune: 4kb
Voturi: 178
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Ciresarii - Dan, baiatul „oaches si rotofei” este cel care , prin felul sau echilibrat de a fi, pastreaza însusi echilibrul grupului, intervenind împaciuitor în disensiunile dintre membrii sai, determinate de vehementa cu care îsi sustin opiniile.Ciresarii
Ciresarii - Bonom, cu un suflet generos si cald, se alatura actiunii lui Tic si ticluieste scrisoarea pe care o trimite Laura si ca urmare a curozitatii pe care i-o stârneste piciul.

Acelasi spirit de solidaritate îl dovedeste în toate actiunile întreprinse de Ciresari. El descopera împreuna cu Ursu încaperea secreta si documentul si contribuie la citirea lui ca apoi sa mearga sa-l verifice în teren . În acest sens , hotarârea lui este nestramutata.

Nu cunoaste linistea pâna ce nu-si atinge scopul, dar dovedeste discernamânt atunci când , împreuna cu Ursu , hotaraste sa-si menajeze fortele pentru o noua încercare hotarâtoare. În final , traieste intens bucuria reusitei , pentru ca , într-o pozitie solemna , el face prezentarile eroilor în sala armelor.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.