Clase primare - compunere

Trimis la data: 2007-12-06
Materia: Romana
Nivel: Gimnaziu
Pagini: 1
Nota: 9.92 / 10
Downloads: 2936
Autor: Lupu Constantin
Dimensiune: 5kb
Voturi: 1361
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Doamna învăţătoare ne ajuta, ducându-ne mânuţa, să scriem cel mai de preţ cuvânt, mama .Abecedarul ne zâmbea în fiecare zi pe bancă, iar condeiul ne-ajuta să umplem foaia fermecată cu litere împopoţonate.
În fiecare an al claselor primare am învăţat lucruri foarte interesante. Rând pe rând am studiat noi materii şi am acumulat multe cunoştinţe. Am învăţat alfabetul, adunarea, scăderea, tabla înmulţirii şi a împărţirii. De multe ori am plâns pentru o notă rea sau m-am bucurat pentru note bune.

Am avut multe activităţi frumoase. Serbările organizate cu anumite prilejuri au fost deosebite. Orice lucru nou învăţat în clasele primare, a avut farmecul lui. Doamna învăţătoare ne-a făcut să iubim cartea şi să-nţelegem că cine iubeşte învăţătura are parte numai de bucurii. Ne putem considera o clasă norocoasă deoarece doamna invăţătoare iubeşte mult copii şi profesia pe care o are. Am învăţat multe lucruri care au rămas adânc întipărite în sufletul nostru şi care ne vor fi de folos mai târziu.

Acum îmi este foarte greu că mă voi despărţi de doamna învăţătoare şi poate chiar de unii colegi. Niciodată nu voi uita clasele primare şi pe doamnele învăţătoare pe care le-am avut.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.