Codul de etica

Trimis la data: 2013-07-03
Materia: Drept
Nivel: Gimnaziu
Pagini: 6
Nota: 9.69 / 10
Downloads: 0
Autor: Pisica irina
Dimensiune: 15kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Intercapital Invest a adoptat prezentul Cod de Etica, aplicabil conducerii Intercapital Invest si tuturor angajatilor companiei. Codul de Etica este elaborat in conformitate cu legile ce guverneaza piata de capital din Romania, include standarde mai stricte decat acestea si are drept scop protejarea intereselor clientilor Intercapital Invest si a celorlalti parteneri si colaboratori ai companiei.
Orice angajat al companiei va actiona cu loialitate si punand mereu pe primul loc promovarea intereselor clientilor companiei.
Scopul acestui Cod de Etica este acela de a promova standardele necesare pentru angajatii Intercapital Invest in vederea impiedicarii activitatilor ce contravin legilor care guverneaza activitatea de servicii de investitii financiare si altor reglementari legale aplicabile companiei, si pentru a promova un comportament corect din punct de vedere etic, inclusiv pentru a solutiona conflicte de interese personale si/sau profesionale ale angajatilor Intercapital Invest.
In desfasurarea activitatii proprii, angajatii Intercapital:

Vor actiona cu integritate, competenta, diligenta, respect, fara discriminare si intr-un mod corect din punct de vedere etic fata de public, clientii actuali sau potentiali ai Intercapital Invest, fata de Intercapital Invest, ceilalti angajati ai Intercapital Invest, partenerii de afaceri ai Intercapital Invest si fata de alte companii implicate in activitatea de investitii; Vor pune intotdeauna integritatea profesionala si interesele clientilor firmei inaintea intereselor personale;

Vor acorda atentie si vor aborda impartial si obiectiv activitatea de analiza a investitiilor si recomandarile de investitii;
Vor practica si vor incuraja practicarea acestui Cod de Etica intr-un mod profesionist, care sa se reflecte intr-un mod pozitiv atat in construirea imaginii proprii si a companiei, cat si asupra profesiei in general;Vor promova integritatea pietei de capital si vor respecta legile, regulile si regulamentele care o guverneaza, impreuna cu toate regulile si legile aplicabile Intercapital Invest si angajatilor sai;
Vor mentine si vor imbunatati competentele profesionale proprii si vor aspira catre castigarea de noi calitati profesionale.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.