Codurile Graalului

Trimis la data: 2010-10-11
Materia: Arte plastice
Nivel: Facultate
Pagini: 9
Nota: 9.13 / 10
Downloads: 42
Autor: Marina Pana
Dimensiune: 22kb
Voturi: 2
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Activarile Codurilor Graal sunt o parte importanta a tranzitiei voastre catre forma Angelic - Umana. Codurile Graal ne permit sa integram energia Christului Feminin, sa ne echilibram total si complet, si sa fim astfel capabili sa traim in Dimensiunea a Cincea in echilibru si intr-un mod creativ. Cand am vizitat regiunea Languedoc in 2007, partea sudica a Frantei numita si tara ''Madalena'', am fost constient de o fericire mare care iesea aproape din insusi Pamantul, pe masura ce venea timpul ca umanitatea sa se apropie inca odata si sa onoreze energia Christului Feminin.
Aceasta regiune din Franta a mentinut energiile Christului Feminin pentru multi ani si acum este timpul ca aceste energii sa fie re-integrate in Reteaua inimii Globale a Planetei si in Inimile fiecarei persoane de pe Planeta, care este deschisa catre adevarul sau. Este un timp al Marilor Vindecari pentru Inima Planetara si un timp in care fiecare dintre noi sa-si proclame energia Christului Feminin din interiorul proriei Inimi.

Aceasta conversatie cu Arhanghelul Mihail serveste in aducerea mai multor informatii despre aceasta Binecuvantare a Transformarii care ni s-a oferit in 2008. Celia. Anul trecut, in 2007, am vorbit despre ''codurile infinitului'' care sunt o parte importanta a transformarii Umanilor in Ingeri Umani. In acest an, 2008, ai vorbit despre ''Codurile Graal-ului''.

Imi poti explica cum sunt cele doua conectate si ce reprezinta ele pentru noi? Arh Mihail. Da, intr-adevar, este o placere sa facem acest lucru. In 2007, am lucrat pentru a activa anumite ''coduri'' sau seturi de informatii pe care le purtati in ADN-ul vostru. Acest lucru poate fi descris ca o constientizare a Timpului si Spatiului infinit, asa cum v-am explicat, deci asa le-am numit ''codurile infinitului''.

Aceste activari, din ADN si din Corpul de Lumina, permit Umanilor sa aprinda total Corpul de Lumina Galactic si inca odata sa-si proclame mostenirea lor Galactica, asa cum a facut parte din planul original pentru Umanitate. Acum, in 2008, inca odata in concordanta cu Tiparul vostru Original, care a fost construit de Sursa prin Ingerii Elohim, sunteti imputerniciti sa va activati ceea ce noi numim ''Codurile Graal-ului'', care re-energizeaza acea parte a Tiparelor Perfectiunii Divinului Uman care va ofera capacitatea de a obtine intreaga
Constiinta Cosmica.

Deci, la acest punct, tiparul ingerului Uman este inca odata activat la intregul sau potential. Acum, din nou conteaza primirea directa de la Soarele Central, a Noilor Coduri de Lumina, pentru evolutia viitoare in noua voastra forma. Deci, in aceasta perioada a tranzitiei catre 2012, veti incepe acest proces lucrand cu aceste noi Coduri Evolutionare pentru Crearea Abundentei prin Comunitatea de pe planeta voastra.

Celia: Deci de ce sunt numite ''Codurile Graal''? Arh. Mihael. Da, intr-adevar o intrebare foarte buna. ''Graal-ul'' in sine este un concept din reprezentarea arhetipala a Crestinatatii din Vest si este un simbol al adevarului care a fost ascuns de umanitate pentru multi ani. Ce este Graal-ul, unde este ascuns, dece se cauta ''Sfantul Graal''? Noi vom spune, foarte simplu, asa cum am mai facut si in alte dati, ca voi sunteti ''Sfantul Graal'' si atunci cand ascensionati in intregul vostru potential ca Inger Uman, voi atingeti Misiunea si deveniti Graal-ul.

Asta a fost esenta Invataturilor Mariei Magdalena, oferite de ea in Franta, pentru intreaga Umanitate, ca un Dar de Lumina de la Sursa. Dar din cauza persecutiilor celor care au ales alta cale a puterii si dominarii, Adevarul Mariei Magdalena a fost ascuns si codificat in povesti si poezii, care au fost transmise din generatie in generatie. Aici, am dori sa spunem mai multe despre invataturile Mariei Magdalena in Europa.

Magdalena a venit in Vest cu intentia de a imprastia Invataturile Christului. Prin asta, nu ne referim numai la Yeshua Christul, ci ne referim si la ea, la propriul ei rol sacru, ca parte feminina a parteneriatului Sacru sau Christic.Ea a fost ''Christul'', si acest adevar a fost recunoscut de catre discipolii sai, dar uitat de catre cei care au cautat sa obtina controlul prin propagarea Christului

Masculin si a unui Tata Dumnezeu Masculin, indepartand Christul Feminin si aspectul Mama al Sursei. In acest fel, jumatate din adevarul energiei Christice a fost indepartat, iar invataturile Christului, care au fost transmise prin Biserica Catolica, au continut doar ''jumatate'' de adevar, tintind si asigurand puterea si controlul masculin.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.