Complex Ana Hotels

Trimis la data: 2014-06-04
Materia: Turism
Nivel: Facultate
Pagini: 12
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 0
Autor: Ana m
Dimensiune: 71kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Holdingul de societati comerciale ANA isi are inceputurile in toamna anului 1990.Numele sau este inspirat din frumoasele legende romanesti, fiind asociat astazi cu opoveste de succes in afaceri.Afacerea ANA a debutat in domeniul alimentatiei publice, cu produse decofetarie, patiserie si panificatie. La momentul sau de debut, prima afacere a fost una de familie. Acest inceput, care s-a dovedit a fi un mare succes, a reprezentat o rampade lansare pentru dezvoltarile ulterioare, in masura in care fiecare proiect finalizat aconstituit un pas spre alte obiective, mai ambitioase.In timp, holdingul s-a diversificat mult: productie si desfacere de aparatura electronica sielectrocasnica, industrie hoteliera, turism, productie de motoare electrice, transporturirutiere, investitii in domeniul sportului, investitii financiare, proiecte imobiliare.
1990: este infiintata prima cofetarie,ANA CO; ulterior, societatea ANA PAN deschidefabrici de paine, patiserii si cofetarii in Bucuresti si Brasov, care ofera astazi peste 300de produse diferite. Succesul afacerii a dovedit ca ANA are capacitatea de a impune pe piata produse de o calitate foarte buna.

1992: a fost infiintat ANA ELECTRONIC, unul dintre cei mai importanti importatori sidistribuitori de aparatura electronica, electrocasnica si de tehnica de calcul. Timp deaproape 10 ani, ANA ELECTRONIC a fost distribuitor exclusiv in Romania al produselorSamsung. Succesul afacerii a dus la acumularea unui capital important care a fostreinvestit.1993: Holdingul ANA devine principalul investitor al clubului de fotbal RAPID BUCURESTI, una dintre cele mai vechi, mai iubite si mai valoroase grupari sportive dinRomania.

Incepand din anul 1997, ANA HOLDING a pus la dispozitia echipei sale defotbal cea mai moderna baza privata de pregatire, PRO RAPID, realizata la cele maiinalte standarde si cerinte internationale.-
1996: a reprezentat anul de cotitura pentru ANA HOLDING. in acest an s-a luat deciziade a se investi in active intregul capital, de aproximativ 40 milioane USD, pe care il avea la dispozitie holdingul. Astfel, ANA HOLDING s-a implicat in operatiuni pe piata decapital, devenind unul dintre actionarii principali ai societatii de telefonie mobilaMobiFon, cel mai important operator in domeniul telefoniei mobile din Romania la acea data.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.