Comportament organizational

Trimis la data: 2013-01-30
Materia: Management
Nivel: Facultate
Pagini: 7
Nota: 8.29 / 10
Downloads: 0
Autor: katutza
Dimensiune: 18kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
S.C. ELVILA SA, companie romaneasca fondata inca din 1990, este una dintre principalele marci din domeniul productiei si comercializarii mobilei in Romania.Obiectul de activitate al firmei il reprezinta producerea si comercializarea mobilierului pentru casa si birou. Gama de produse de mobilier oferita clientilor cuprinde: sufragerii, dormitoare, biblioteci, camere pentru copii si tineret, bucatarii, grupe de colt, mic mobilier (comode, mese, masute, noptiere, taburete, garderobe, cuiere), mobilier tapitat: canapele, fotolii si saltele marca Relaxa, mobilier de birou, mobilier pentru hotel. La solicitarea clientilor se poate executa si mobilier personalizat la comanda.
Misiunea Elvila reflecta dorinta si eforturile intregii echipe de cca 1500 oameni, de a satisface toate cerintele clientilor, oferind produse de mobilier modern si/ sau clasic, din masiv, mdf sau pal.Compania Elvila este membra a Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania si a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei. Intrucat calitatea produselor de mobilier reprezinta o preocupare importanta si constanta pentru Elvila, incepand cu anul 2000 a fost implementat si mentinut un sistem eficient de management si control al calitatii (ISO 9001). Acest sistem de calitate este aplicat in mod continuu, atat la nivel de companie, cat si la nivelul de productie, respectiv in cele 3 fabrici ale Elvila :

Fiecare fabrica este specializata in productia unui anumit tip de mobilier. Produsele de mobilier sunt realizate din lemn masiv, PAL melaminat (18 mm), PAL furniruit si MDF (32 mm).In prezent, in reteaua Elvila exista un numar de 51 de magazine in toata tara: din care 22 magazine proprii si 29 magazine in sistem de franciza.

Obiectivul Elvila este de a oferi consumatorilor, din Romania sau de peste hotare, produse de mobilier clasice sau moderne, din lemn masiv sau din materiale compozite la un raport calitate - pret continuu imbunatatit. Pentru a realiza acest obiectiv, Elvila si-a dezvoltat de-a lungul timpului capacitatea de productie si comercializare, prin achizitii de fabrici de mobila si prin dezvoltarea suprafetei de vanzare.

In prezent, in cele 3 fabrici pe care le detine, Elvila realizeaza intreaga gama de mobilier pentru casa si birou: sufragerii, dormitoare, biblioteci, mobilier tapitat, camere pentru copii si tineret, bucatarii, mobilier office, etc. Productia realizata se livreaza catre clientii externi sau pe piata interna, unde Elvila a ajuns sa detina o retea de peste 50 magazine proprii sau in sistem franciza.

Calitatea este principalul atuu in competitia tot mai acerba de pe piata interna. Elvila de-a lungul anilor atesta existenta unor proceduri permanent imbunatatite de control a calitatii activitatii pe intregul flux de la proiectarea produsului la livrarea lui catre client. Si aceasta continua atentie acordata calitatii se reflecta in indicele satisfactiei consumatorilor, care inregistreaza valori tot mai mari.

Pozitia mea in aceasta firma este la nivelul "Vanzari", postul meu fiind de consilier vanzari. Sarcinile mele sunt de informare si asistare a clientilor pentru a alege solutia optima din pachetul de produse al firmei. Munca presupune atat sarcini administrative legate de portofoliul si stocul de produse, precum si de modul de prezentare a acestora.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.