Comunicarea verbala si limbajul trupului

Trimis la data: 2016-07-14
Materia: Comunicare
Nivel: Facultate
Pagini: 5
Nota: 8.09 / 10
Downloads: 0
Autor: danielanegulescu
Dimensiune: 10kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Referat pentru disciplina comunicare privind formele de comunicare verbala si nonverbala.
Comunicarea reprezinta un mod de legatura in timp si spatiu intre un sistem si mediul exterior. In acest sens, comunicarea nu este numai un atribut al oamenilor, ci si al altor sisteme fizice si biologice.

Comunicarea poate fi definita ca un proces prin care o persoana sau un grup de persoane transmite un continut, o atitudine, o stare, o dorinta, etc, unei alte persoane sau altui grup. In sens general, comunicarea este transmiterea unei informatii sub forma de mesaje, stiri, semne, gesturi, texte, etc.

Comunicarea verbala inseamna comunicare prin cuvinte si este specific umana. Aceasta poate avea o forma orala sau scrisa si permite transmiterea unui continut complex.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.