Conditii tehnice si comerciale specifice produselor audiovizuale

Trimis la data: 2013-10-04
Materia: Drept
Nivel: Facultate
Pagini: 4
Nota: 7.50 / 10
Downloads: 0
Autor: Pisica irina
Dimensiune: 14kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
. DEFINITII. In Anexa 2, urmatoarele expresii vor avea urmatorul inteles:
a) Receptionarea semnalului prin cablu coaxial in sistem codat: filtrarea semnalului prin Circuit, printr-un dispozitiv special de filtrare/decodare specific uneia sau mai multor frecvente
b) BASIC: Produs al serviciului audiovizual aflat in componenta tuturor celorlalte produse din cadrul serviciului audiovizual.
Pachete De Programe Suplimentare (EBT)- Produse ale serviciului audiovizual care cuprind, pe langa produsul BASIC, un numar de programe stabilit de UPC si contractat(e) de Client, receptionat(e) in sistem codat.d) Set Top Box (STB): dispozitiv pentru accesul conditionat la produsele audiovizuale, aflat in proprietatea UPC si dat spre folosinta Clientului in conditiile Contractului, conform Anexei 5.
2. CONDITII TEHNICE PRIVIND Instalarea si furnizarea serviciului audiovizual

a) UPC garanteaza receptia si retransmiterea in conditii de calitate a programelor TV, conform standardelor legale in vigoare, nefiind insa responsabil pentru perturbatiile datorate calitatii semnalului preluat, pentru receptia si implicit retransmisia de semnal slab, urmare a propagarii defectuoase a semnalului receptionat de la statii terestre/de la satelit, din cauza conditiilor atmosferice nefavorabile sau din cauza unor defectiuni pe lantul de transmisie terestra sau prin satelit. Anexa 2.1 prevede datele tehnice privind domeniul de frecventa si standardul de transmisie a semnalului TV.

Verificarea functionarii serviciului CATV se face pe receptorul TV al Clientului daca acesta (i) e in buna stare de functionare si (ii) e compatibil cu sistemul de transmisie (inclusiv canalele speciale pentru televiziune prin cablu) sau pe receptorul TV UPC
b) UPC garanteaza remedierea defectiunilor care i se datoreaza in cel mult 24 de ore de la sesizarea Clientului, daca natura tehnica a defectiunii permite o astfel de reparatie; in caz contrar, abonamentul lunar se reduce proportional cu numarul de zile de neutilizare a serviciului, suma cu care se va diminua factura lunii urmatoare.

c) Clientul e obligat sa declare numarul receptoarelor conectate prin Circuit la Retea, conectarea acestora facandu-se doar de UPC. Pentru Clientii care solicita cuplarea a mai mult de 2 receptoare TV, valoarea abonamentului lunar se suplimenteaza conform Anexei 2.1. UPC garanteaza calitatea semnalului numai pentru numarul de receptoare TV declarate in Contract.d) Clientul nu are dreptul de a redistribui semnalul TV, sub orice forma, catre terti, aceasta fapta fiind reglementata ca infractiune si pedepsita conform legii.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.