Conditiile specifice ale contractului de asigurare ACTIV PLUS

Trimis la data: 2014-02-24
Materia: Finante-Banci
Nivel: Facultate
Pagini: 11
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 0
Autor: Pisica irina
Dimensiune: 29kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
1.1. Contractul de asigurare ACTIV PLUS al societatii ING Asigurari de Viata S.A. va fi guvernat de urmatoarele conditii specifice, care formeaza parte integranta a contractului de asigurare.
1.2. Conditiile generale ale contractului de asigurare sunt valabile si se aplica in mod corespunzator prezentelor conditii specifice.
Art. 2 - Definitii:
Toti termenii definiti la art. 2 al Conditiilor Contractuale Generale sunt valabili si in cazul acestor Conditii Specifice, exceptand termenii definiti mai jos:
3.2. La expirarea perioadei de plata a primelor stabilita initial in polita de asigurare, Contractantul poate opta pentru continuarea platii primelor de asigurare pana la data implinirii de catre Asigurat a varstei de 75 de ani, pe baza unei notificari in acest sens trimisa de catre Asigurator cu 45 de zile inainte.3.3. In cazul in care Contractantul isi exprima, in cadrul termenului prevazut la art. 3.2 de mai sus, optiunea de necontinuare a platii primelor de asigurare sau in cazul in care Asiguratorul nu primeste un raspuns de la Contractant pana la data expirarii perioadei initiale de plata a primelor, contractul va fi automat transformat intr-un contract platit integral, conform art. 18.

3.4. In cazul in care la expirarea perioadei initiale de plata a primelor de asigurare, Contractantul opteaza pentru continuarea platii primelor esalonate, va fi necesara o noua evaluare a riscurilor acoperite prin contract, in conformitate cu regulile Asiguratorului la data solicitarii. Asiguratorul va accepta continuarea Contractului daca riscurile acoperite sau conditiile de acordare a asigurarii nu s-au modificat fata de data ultimei evaluari. Asiguratorul poate refuza continuarea Contractului sau poate accepta continuarea acestuia in alti termeni daca riscurile acoperite sau conditiile de acordare a asigurarii s-au modificat fata de data ultimei evaluari.

3.5. Primele suplimentare pot fi platite in orice moment pe durata contractului de asigurare, cu respectarea unei sume minime stabilite de Asigurator. Plata unor prime suplimentare nu va afecta obligatia Contractantului de a plati primele esalonate.
3.6. In perioada de plata a primelor de asigurare, Contractantul asigurarii poate opta pentru schimbarea frecventei platilor in cadrul unei perioade de 45 zile inainte de data aniversarii cererii. Noua frecventa dorita va intra in vigoare numai in cazul in care a fost adusa la cunostinta Asiguratorului cu cel putin 15 zile inainte de data aniversarii si daca prima aferenta ultimei scadente din anul respectiv de asigurare a fost platita in termenul mentionat pe polita.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.