Construirea unui produs turistic - circuit

Trimis la data: 2012-09-11
Materia: Turism
Nivel: Facultate
Pagini: 21
Nota: 7.48 / 10
Downloads: 1
Autor: karelia18
Dimensiune: 319kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Grupul tinta pentru care este realizat circuitul este alcatuit din persoane dornice de a cunoaste locuri deosebite din afara tarii. dar si celor care doresc evadarea din cotidian si petrecerea unui sejur departe de grijile zilnice. Ca si varsta, acestea sunt cuprinse intre 18 - 50 ani, de sex masculin si feminin, cu venituri medii si peste medie, cu studii medii si superioare. Ca si arie profesionala persoanele din grupul tinta pot avea meserii din aria invatamantului, medicinei, afacerilor, etc.
Poate nici o alta tara europeana nu este atat de vie si de frumoasa precum Spania. Totul aici denota pasiune, nimic nu se intampla in liniste, fara sa rastoarne pamantul. Ibericii au sangele ca vinul, iubesc muzica, dansul si femeile. Aici barbatii lupta cu taurii, creeaza opere nemuritoare sau contrariaza intregul continent cu teoriile lor nonconformiste, in timp ce doamnele lor ating nemurirea prin intermediul artei pe care o inspira. Dincolo de Spania istorica, a carei poveste ar necesita mii de pagini scrise sau nesfarsite balade orale, exista statul contemporan, in care monarhia si-a pastrat un rol important, desi foarte discret.

Ibericii din zilele noastre nu sunt cu nimic mai prejos decat predecesorii lor. Arhitectura spaniola este mai la moda ca oricand, cinematografia locala ocupa un capitol special in arhivele genului, iar bogatia culturala a acestei tari complexe nu pare sa aiba de gand sa paleasca. }mpartita in mai multe provincii cu trasaturi specifice, Spania este un paradis turistic, oferind mai multe civilizatii la pretul uneia singure si necesitand saptamani intregi, daca nu chiar luni, pentru a fi descoperita asa cum se cuvine.

Frumusetea Madrid-ului este greu de descris in cuvinte pentru ca provine in mare masura din pofta de viata a locuitorilor sai. Prima oara Madridul impresioneaza prin arhitectura, armonie, urbanism. Dupa cateva zile insa, atmosfera devine mai puternica decat decorul, tonul mai important decat muzica, iar sufletul mai plin decat buzunarul. Prieteniile se leaga usor, iar viata adevarata incepe o data cu lasarea serii, cand madrilenii pornesc in mars sa cucereasca cluburile si discotecile, restaurantele se umplu de oameni hotarati sa goleasca atat bucataria, cat si pivnita, iar strazile se lumineaza feeric. Rezistenta la somn a spaniolilor este incredibila, ca si dorinta lor de a se bucura de fiecare zi ca si cum ar fi ultima.

In Castilia Noua,pe malurile raului Manzanes,la 400 25' lat.N si 30 43 'long V,pe un platou(Meseta) de peste 650 m altitudine,marginit in nord si nord-est de Sierra de Guadarrama, este situat Madridul, capitala statului Spania si centrul administrativ al provinciei omonime. Aflat in mijlocul peninsulei Iberice, la egala distanta de Oceanul Atlantic si

Marea Mediterana si la incrucisarea unor importante drumuri comerciale terestre care legau Europa Occidentale de tarile Magrebului, orasul s-a dezvoltat la inceput ca centru commercial, si ulterior(dupa 1851) , ca principal centru economic al tarii.Pozitia geografica a capitalei spaniole determina o clima temperate,cu un pronuntat caracter continental, cu amplitudini termice absolute mari (minima oscileaza in jurul valorii de -120 C,iar maximele variaza intre 430 si 450 C)si cu precipitatii putine(380 mm p an).
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.