Contract de depozit

Trimis la data: 2014-03-10
Materia: Diverse
Nivel: Facultate
Pagini: 2
Nota: 9.84 / 10
Downloads: 0
Autor: Roxana_M
Dimensiune: 16kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
I. Eu .......... in calitate de depozitar, declar ca am primit in depozit de la domnul ............ urmatoarele bunuri: ........... ............ ...........
Durata depozitului este de 1 an, incepand de la data de ......... obligatoriu pentru mine si facultativ pentru deponent, care si-l va putea retrage cand va dori, cu obligatia sa ma anunte cu cel putin 2 zile inainte.
Pentru paza depozitului am stabilit sa primesc de la deponent suma de ....... lei, pe care declar ca am si primit-o (sau o voi primi la data de ...........).
Pentru paza depozitului am stabilit sa primesc de la deponent suma de ....... lei, pe care declar ca am si primit-o (sau o voi primi la data de ...........).
Suma pe care am primit-o nu o voi restitui chiar daca restituirea depozitului se va face inainte de implinirea termenului stabilit.
Daca la implinirea termenului de .......... contractul nu este denuntat, durata acestuia se prelungeste de drept, iar plata pentru paza depozitului pe perioada urmatoare de un an devine de indata exigibila, deponentul avand obligatia sa mi-o achite, in caz contrar am dreptul sa-l execut fara somatie sau trecerea vreunui termen.

Daca deponentul va cere restituirea depozitului in perioada prelungirii tacite, adica dupa expirarea primului an, nu voi fi obligat sa restitui depozitul decat in schimbul platii sumei stabilita s-o primesc pentru paza depozitului. In caz de neplata depozitul ramane asupra mea, drept amanet, pana ce mi se va plati suma ce mi se datoreaza pentru paza depozitului.

Daca in termen de 2 luni de la data scadentei, deponentul nu-mi plateste suma ce mi se cuvine, voi avea dreptul sa scot la vanzare depozitul, iar din pretul obtinut imi voi retine suma pe care deponentul mi-o datoreaza, plus cheltuielile de executare si diferenta, daca va fi, o voi preda deponentului.

II. Eu ........... deponent, declar ca am dat in depozit domnului ........... pe o durata de un an, bunurile enumerate mai sus, pentru care ma oblig sa platesc suma de ......... lei pentru paza lor (pe care am si platit-o).
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.