Contract de distributie

Trimis la data: 2014-04-17 Materia: Drept Nivel: Facultate Pagini: 6 Nota: / 10 Downloads: 0
Autor: Andra_E Dimensiune: 22kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui referat: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
1.1.Obiectul prezentului contract consta in stabilirea conditiilor in care Distribuitorul urmeaza sa achizitioneze de la Furnizor produsele cuprinse in oferta acestuia, in vederea revanzarii lor catre terti.
1.2.Vanzarea produselor se face cu respectarea dispozitiilor legale si a celor din prezentul contract.
1.3.Conditiile speciale ale fiecarui act de vanzare-cumparare realizat intre parti, in baza prezentului contract, vor fi cuprinse in Anexe la prezentul contract.

Dreptul de proprietate trece de la Furnizor la Distribuitor la data achitarii integrale a facturii corespunzatoare produselor ce fac obiectul acestui contract.
3.2. Riscurile sunt transferate catre Distribuitor la data inscrisa pe documentul de livrare, prin document de livrare intelegandu-se factura sau aviz de expeditie.
4. GARANTIA ECHIPAMENTELOR

4.1. Termenele de garantie ale echipamentelor sunt cele specificate in certificatele de garantie ale acestora. Furnizorul nu garanteaza ca bunurile sunt potrivite pentru vreun alt scop decat cel general admis pentru bunurile respective. Furnizorul nu raspunde pentru eventualele pierderi de informatie ca urmare a defectarii suporturilor pentru inregistrarea acestora.

4.2. Garantia articolelor cumparate nu acopera deteriorarea bunurilor din neglijenta utilizatorilor, nerespectarea instructiunilor de folosire, neintretinerea bunurilor sau eventualele modificari asupra bunurilor facute de catre Distribuitor sau de alte persoane. Ruperea sigiliilor si a etichetelor de identificare aplicate de Furnizor pe produse sau deteriorarea acestora duce la iesirea respectivelor articole de sub prevederile conditiilor de garantie.
4.3. Materialele consumabile si intretinerea curenta nu intra in gratuitate.

4.4. Pentru a beneficia de garantie utilizatorul final trebuie sa prezinte factura de cumparare si certificatul de garantie, chiar daca provin din alta tara.
4.5. In cazul produselor defecte, Distribuitorul este obligat sa indrume clientii catre centrele de service indicate in certificatul de garantie original al Furnizorului.
5. DREPTURILE DOBANDITE DE DISTRIBUITOR PE DURATA CONTRACTULUI
5.1. Furnizorul transmite Distribuitorului dreptul de folosinta pentru produsele distribuite in baza contractului, a marcilor de comert distribuite de acesta. Aceste marci cat si cele care mai pot aparea sunt si raman proprietatea exclusiva a Furnizorului.

5.2. Distribuitorul va folosi aceste marci numai pentru produsele care fac obiectul acestui contract si numai pentru reclama, publicitate, expozitii privitoare la aceste produse.
5.3. Distribuitorul nu dobandeste nici un drept de proprietate industriala privitor la aceste produse.
5.4. La incetarea prezentului contract, dreptul de folosinta asupra marcilor de comert va inceta de drept.

Stiri
  • pag. 1
  • pag. 2
  • pag. 3
  • pag. 4
  • pag. 5
  • pag. 6

Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.