Contract de editare

Trimis la data: 2014-04-24 Materia: Drept Nivel: Facultate Pagini: 8 Nota: / 10 Downloads: 0
Autor: Larisa_V Dimensiune: 26kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui referat: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
In cazul in care cerintele pietei impun imprimarea unui supliment de tiraj sau reeditarea 5) operei intr-o alta limba decat cea (cele) convenita (convenite), ori difuzarea sa intr-o alta tara decat cea convenita, acestea se vor renogocia de catre parti, iar daca vor fi de acord, se va incheia un act aditional sau un contract de reeditare, dupa caz, in care se vor consemna acordul intervenit si conditiile acceptate de catre parti;
c) Autorul are dreptul sa controleze, prin orice mijloace toate tirajele operei sale

manuscrisului la editor.
b) In cazul in care opera, al carei manuscris a fost predat de autor corespunde calitativ si/sau cantitativ, dar editorul apreciaza necesara efectuarea unor modificari (corectari, prescurtari, completari, etc.), autorul se obliga ca, in cazul in care au hotarat de comun acord sa le efectueze, opera se considara acceptata inauntrul unui termen de ........... zile de la data cand partile au hotarat asupra efectuarii modificarilor respective.

c) Daca opera se considera nepublicabila si dupa efectuarea modificarilor pe care le-a efectuat autorul, in conditiile prevazute la lit. b), editorul poate denunta contractul comunicand, in scris, autorului, in cel mult 15 zile de la expirarea termenului respectiv, hotararea luata si, pe scurt, motivele care au determinat-o.
d) In situatia in care opera nu corespunde calitativ si/sau cantitativ, editorul are dreptul, de asemenea, sa denunte contractul, comunicand, in scris, motivele acestei hotarari in termen de 15 zile de la expirarea termenului prevazut la lit. b).

3.4. In cazul in care opera se considera publicabila, editorul va hotari publicarea ei pana la data de 9) ...................
3.5. Editorului ii apartine, in mod exclusiv, dreptul de a decide modul de prezentare si data aparitiei operei, pretul de vanzare al fiecarui exemplar si forma de publicitate adecvata.
IV. REMUNERATIA AUTORULUI (PRETUL CONTRACTULUI)
4.1. Remuneratia pe care editorul se obliga s-o plateasca autorului este de.......... lei 10) si urmeaza a se achita astfel 11):

Stiri
  • pag. 1
  • pag. 2
  • pag. 3
  • pag. 4
  • pag. 5
  • pag. 6
  • pag. 7
  • pag. 8

Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.