Contract de exculsivitate privind intermedierea vanzarii unui imobil

Trimis la data: 2014-04-08 Materia: Drept Nivel: Facultate Pagini: 5 Nota: / 10 Downloads: 0
Autor: Cristi_I Dimensiune: 20kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui referat: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
Art. 3 - AGENTIA are urmatoarele obligatii:
a) sa furnizeze toate datele pe care i le solicita BENEFICIARII VANZATORI in legatura cu activitatea prestata;
b) intermedierea negocierii pretului intre parti in vederea realizarii acordului de vointa intre acestia.
c) va organiza intalnirile pentru negocieri si semnarea actelor, va pune la dispozitie Beneficiarilor spatiul necesar negocierilor precum si protocolul si logistica aferenta acestora.

a). Pentru indeplinirea obligatiilor contractuale cu respectarea clauzelor prevazute in prezentul contract, BENEFICIARII vor plati Agentiei un comision de ___% din valoarea totala a tranzactiei.
b) Comisionul poate fi achitat in numerar dupa cum urmeaza:
- la data incheierii antecontractului de vanzare -cumparare ____% din valoarea totala a tranzactiei de vanzare;
- la data autentificarii primului contract de vanzare-cumparare la Notariat restul comisionului de ___% din valoarea totala a tranzactiei.

c)In situatia in care instrainarea imobilui se va face direct prin contract de vanzare-cumparare, Beneficiarii vor plati Agentiei comisionul in intregime la data semnarii contractului de vanzare-cumparare.
II. CONFIDENTIALITATE
Art. 6 Agentia se obliga sa trateze toate informatiile si documentatia pusa la dispozitie de catre BENEFICIARI, ca fiind confidentiale .
Art. 7 Agentia se obliga sa actioneze cu intreaga diligenta, sa aiba o conduita comerciala ireprosabila si sa protejeze secretul comercial.
Art. 8 Beneficiarii vor pastra confidentialitatea datelor si informatiilor aferente tranzactiei si prezentului contract.
III. RASPUNDEREA CONTRACTUALA

Art. 9 In caz de neplata a pretului contractului de catre BENEFICIARI in termenele si conditiile prevazute in prezentul contract, BENEFICIARII vor plati penalitati de 10% din suma datorata pentru fiecare zi de intarziere.
Art. 10 In cazul nerespectarii totale sau partiale sau a executarii defectuoase a obligatiilor prezentului contract, partea vinovata va plati daune reparatorii.

Stiri
  • pag. 1
  • pag. 2
  • pag. 3
  • pag. 4
  • pag. 5

Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.