Contract de finantare nerambursabila

Trimis la data: 2014-04-24 Materia: Economie Nivel: Facultate Pagini: 5 Nota: / 10 Downloads: 0
Autor: Alexei_G Dimensiune: 22kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui referat: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
Scopul acestui contract este acordarea unei finantari nerambursabile de catre Autoritatea Contractanta pentru implementarea Proiectului intitulat: [titlul Proiectului] ("Proiectul") descris in Anexa I.
1.2 Beneficiarului ii va fi acordata finantarea nerambursabila in conformitate cu termenii si conditiile stipulate in acest Contract, care consta in aceste conditii speciale ("Conditii Speciale") si anexele lor, Beneficiarul declarand prin aceasta ca a luat cunostinta de acestea si le accepta.
1.3 Beneficiarul accepta finantarea nerambursabila si se obliga sa deruleze Proiectul pe propria sa raspundere.

1 Rapoarte tehnice si financiare vor fi elaborate pentru a fundamenta cererile de plata, in conformitate cu Articolele 2 si 15.1 din Anexa II.
4.2 Platile se vor face conform prevederilor Articolului 15 din Anexa II; se va aplica urmatoarea optiune dintre cele mentionate in Articolul 15.1:
Avans: Euro [.......]

(de 50% din valoarea totala a finantarii nerambursabile): . Beneficiarul va urma Manualul de Identitate Vizuala, care se aplica tuturor informatiilor si materialelor publicitare ce vor fi folosite in cursul implementarii Proiectului. Manualul este disponibil sub forma unei brosuri si/sau CD-ROM, produse atat in engleza cat si in romana. Aceasta brosura/CD-ROM fac parte integranta din Contract si o copie este disponibila ca Anexa VIII la Contract. Copii suplimentare pot fi obtinute de la responsabilul cu informarea din cadrul Delegatiei Comisiei Europene in Romania.

In cazuri speciale, sau acolo unde clarificari suplimentare sunt necesare, Beneficiarul va lua initial legatura cu responsabilul cu informarea din cadrul Delegatiei Comisiei Europene in Romania. Standardele de identitate continute in brosura/CD-ROM pot fi folosite numai cu referire la implementarea acestui Contract.
7.1.1.2. Beneficiarul va tine legatura cu Delegatia Comisiei Europene in Romania in probleme ce necesita indrumare, inclusiv alcatuirea listelor de invitati, utilizarea listelor de corespondenta si a elementelor promotionale.

7.2 Se vor aplica urmatoarele derogari de la Conditiile Generale:
7.2.1 Prin derogare de la Articolul 2.3, rapoartele vor fi elaborate in limba romana, si vor fi insotite de un rezumat in limba engleza. Aceste rapoarte trebuie prezentate Autoritatii Contractante la urmatoarele intervale:
- un raport intermediar trebuie sa fie inaintat la sfarsitul primei jumatati a perioadei de implementare a Proiectului, dar nu mai tarziu de sfarsitul lunii a 6-a a perioadei de implementare;
- raportul final va fi inaintat in termen de o luna de la sfarsitul perioadei de implementare a Proiectului, determinata conform Articolului 2 din Conditiile Speciale.

7.2.2 Prin derogare de la Articolul 15.1, Autoritatea Contractanta va plati Beneficiarului finantarea nerambursabila dupa cum urmeaza:
- un avans de 80% din suma mentionata la Articolul 3.2 din Conditii Speciale, in termen de 45 zile de la primirea de catre Autoritatea Contractanta a urmatoarelor documente:

Stiri
  • pag. 1
  • pag. 2
  • pag. 3
  • pag. 4
  • pag. 5

Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.