Cursuri de limba araba - limbaj general

Trimis la data: 2013-12-10
Materia: Romana
Nivel: Liceu
Pagini: 3
Nota: 9.51 / 10
Downloads: 0
Autor: Pisica irina
Dimensiune: 17kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Descriere curs: Curs de limba araba, limbaj general
Scopul cursului este de a dezvolta cunostinte si abilitati pentru utilizarea cu succes a limbii arabe in mediul obisnuit, in situatii familiare, reale cu care cursantii s-ar putea confrunta zi de zi.
Obiectivele cursurilor ECHO sunt sa-i determine pe cursanti sa comunice eficient in limba araba, sa stapaneasca vocabularul, sa creeze documente clare si eficiente in limba araba (redactarea unei scrisori, a unui cv, a unei invitatii, etc.) si sa discute cu incredere cu posibili prieteni, colegi si parteneri.

Trainer si metodologie:
Se pune un mare accent pe necesitatile cursantilor iar trainerii au ca obiectiv principal aducerea cursantilor la nivelul dorit. De asemenea, materialele suplimentare folosite la fiecare sedinta pentru o intelegere cat mai buna a problemelor legate de gramatica sau vocabularul limbii arabe influenteaza progresul cursantilor. Toti profesorii/trainerii ECHO sunt calificati, absolventi ai facultatilor de profil, cu foarte bune abilitati de comunicare.

Durata: Cursurile de limba araba - limbaj general sunt organizate in 6 module, incepator, incepator plus, mediu, mediu plus, avansati si avansati plus iar fiecare modul are 42 de ore. Cele 42 de ore, aferente fiecarui modul de limba araba sunt impartite in sedinte de cate 1,5 ore, rezultand astfel 28 de sedinte.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.