D-ale carnavalului

Trimis la data: 2014-06-16
Materia: Romana
Nivel: Gimnaziu
Pagini: 2
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 0
Autor: alin99
Dimensiune: 18kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
In frizeria lui Nae Girimea, Iordache primeste vizita lui Pampon. Acesta, furios, ilcauta pe Nae, dar negasindu-l il asteapa impreuna cu Iordache. Pampon ii arata calfii unbilet gasit despre care incep sa vorbeasca. Odata plecat apare Mita, si ea furioasa sicautandu-l pe Nae. Aceasta il banuieste de tradare.

Referate similare:

Nu dupa mult timp apare din nouPampon care a gasit in Mita un aliat. Acestia pun la cale un plan prin care sa-i demastepe Nae si Didina (amanta lui Pampon). Pampon ii arata Mitei biletul gasit, iar aceastarecunoaste ca ea l-a scris.Mai tarziu Mita se intalneste cu Nae, pe care-l ameninta cu o sticla cu vitriol. Naenu recunoaste relatia amoroasa pe care o are cu Didina furandu-i chiar sticluta cu vitriol. Intre timp Pampon il acuza pe Telemac ca el este Bibicul, luandu-se la bataie, dupa careTelemac se intoarce revoltat la frizerie unde cere detalii despre Pampon.

Actul II
Seara se porneste un bal mascat in care se strange toata mahalaua. Didina isi face ii ea aparitia, insa este nevoita sa iti schimbe costumul fiindca a fost descoperita de catreCandidat. Apare si Telemac care vrea sa-l gaseasca pe cel care l-a batut si sa-i dea o"lectie". Acesta il intalneste pe Pampon, intre ei iscandu-se o mica altercatie care s-aoprit de la sine. Pampon iti da seama ca Telemac nu este Bibicul si pleaca amandoi sa-lgaseasca pe Nae.

Intre timp Didina iti schimba costumul cu cel al Mitei iar Iordache a fost silit sa si-lschimbe cu cel al lui Nae, iar Nae cu cel al Candidatului.Schimbul de costume ii deruteaza pe Telemac si Pampon care se iau la harta cuIordache. Acestia isi dau seama de greseala, iar Iordache scapa anuntanu-i pe Didina siNae, astfel acestia plecand de la bal. Mita ii vede, iar Pampon impreuna cu Telemac sicu mai multi oameni ii urmaresc.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.