Dare de seama privind efectuarea practicii de master la S.C Alvalgen-Trans SRL

Trimis la data: 2012-02-27
Materia: Finante-Banci
Nivel: Facultate
Pagini: 33
Nota: 8.72 / 10
Downloads: 308
Autor: Ina sterbet
Dimensiune: 71kb
Voturi: 16
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Importanta practica a lucrarii se manifesta prin ceea ca starea datoriilor influientiaza in mod semnificativ asupra rezultatelor financiare a intreprinderii. Reesind din marimea si starea lor putem determina cit de eficient si oportun isi gestioneaza activitatea sa la nivel de intreprindere.Scopul cercetarii consta in examinarea problemelor contabilitatii si auditului datoriilor in fundamentarea directiilor de perfectionare a acestora in conformitate cu cerintele internationale si nivelul actual de dezvoltare economica a intreprinderilor autohtone.
Economia uneia tari consta dintr-un numar mare de unitati economice care, la rindul sau, efectueaza operatiuni de natura diferita pentru a produce, a finanta, a asigura si a consuma bunuri. Din totalitatea acestor procese rezulta activitatea economica.Pentru o buna existenta si dezvoltare de perspectiva a oricarei intreprinderi, este necesar de a obtine resurse financiare in volumul necesar.

Ca urmare, intreprinderea a carei obiectiv prezinta dezvoltarea in conditiile relatiilor de piata, trebuie sa poata sa-si aprecieze just posibilitatile pornind de la o conceptie strategica bine gindita si argumentata.Societatea cu raspundere limitata "ALVALGEN-TRANS" a fost fondata la 01 septembrie anul 2005 si inregistrata in Republica Moldova sub nr.1005600039741 de catre Palata de Inregistrare pe linga Ministerul Justitiei a RM.

Certificatul de inregistrare MD nr.0039144. Aspectul principal de activitate este - transport auto international de marfuri. Forma de proprietate - privata. Sediul - mun. Chisinau, str. Liviu Rebreanu 26a , sectorul Cecani, cod fiscal 1005600039741, cont de decontare 22510004986510 in BC "MOBIASBANCA" S.A. filiala nr.9 "Centru", 280101749. Fondul statutar cnstituie 4347378 (Patru mln trei sute patruzeci si sapte mii trei sute sapteueci si opt) lei.

Intreprinderea este persoana juridica, functioneaza pe baza gestiunii economico-financiare proprii, dispune de balanta proprie, poate incheia contracte in numele sau, isi poate asuma obligatii, poate fi reclamant si reclamat in instanta judecatoreasca competenta sau judecata de arbitri. Intreprinderea dispune de stampila cu Stema de Stat si formulare cu numarul inregistrarii de stat, precum si de sigila si alte atribute de identificare.

Termenul de activitate a Intreprinderii S.R.L. "ALVALGEN-TRANS" este nelimitat. Intreprinderea a fost fondata cu scopul satisfacerii intereselor persoanelor fizice si juridice prin intermediul prestarii serviciilor- traficul auto international de marfuri, acordarea serviciilor complexe necesare.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.