De ce doriti sa emigrati?

Trimis la data: 2010-06-26
Materia: Sociologie
Nivel: Facultate
Pagini: 6
Nota: 9.60 / 10
Downloads: 26
Autor: Ronald Suca
Dimensiune: 14kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
De ce doriti sa emigrati?
1.Emigrez in Quebec ca sa sa traiesc intr-un mediu multicultural unde persoanele sunt judecate pe baza realizarilor proprii, a propriilor valori si nu pe baza etniei, a religiei, sexului, etc.2.Din cele ce cunosc despre Quebec, si potrivit pregatirii si experientei mele cred ca acesta ar fi locul unde as putea sa imi reliefez cel mai bine calitatile profesionale aducand astfel contributia mea la prosperitatea tarii.
Ce planuri aveti la ajungerea in Quebec (scoala sau sa lucrati)?
1.M-am inscris in baze de date de resurse umane pe Interne 10310m1220k t si le-am si cercetat. (Daca intreaba care : www.monster.ca, www.monster.com, www.jobs.ca, www.canada.com, www.jobboom.com

Astfel am vazut ca meseria mea este ceruta in provincia Quebec si sunt pe punctual de a-mi cauta de lucru inca inainte de ajungerea mea in Quebec. Daca la locul de munca mi se propun cursuri de specializare, voi fi mai mult decat bucuros sa faca aceste cursuri, dar prima prioritate ramane o slujba care sa imi asigure posibilitatea de a ma integra in cel mai scurt timp in societatea Canadiana.

Cum va veti cauta primul job?
1.Asa cum va spuneam am inceput deja sa il caut pe Internet. Am intrat in comunicare cu potentiali angajatori, iar dupa primirea CSQ voi intensifica toate cautarilein asa fel incat la ajungerea in Quebec sa particip direct la interviu. Mi-am creat un CV la standard Nord American si m-am documentat in ce priveste legislatia muncii si modul de cautare a unei sujbe specifice, de intrare in cadrul unei intreprinderi.

In plus, imi construiesc o liste de firme din zona Montreal Metropolitan care mi-ar putea oferi de lucru si urmaresc ofertele lor periodic, invatand totodata cate ceva despre aceste firme.De asemenea am contactat cunostintele din Quebec pentru ca sa ma asiste in cautari.

Cum o sa va impartiti cei CAD 9,000 (care ar fi primele trei prioritati) ?
1.Pentru a construi o istorie de credit (Histoire de credit sau Credit history) sanatoasa voi avea grija sa fiu la zi cu toate platile, si sa ma limitez la posibilitatile actuale. Stiu ca la incheiarea unui contract de inchiriere se poate cere plata in avans a unei perioade de timp (de obicei trei luni).

Parte din bani este pentru asa ceva. Apoi vom cauta niste mobilier de mana a doua care ne va oferi un confort limitat pentru inceput, dar ne va permite sa ramanem cu suficient numerar (cash) pana cand vom avea un venit sigur.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.