Declaratia de politica a conducerii

Trimis la data: 2010-05-26
Materia: Stiinte Politice
Nivel: Facultate
Pagini: 3
Nota: 9.45 / 10
Downloads: 6
Autor: Iulian Macovei
Dimensiune: 11kb
Voturi: 2
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Actiunile managementului S.C. SOLAR CONSTRUCT S.R.L. in etapa urmatoare de evolutie a firmei, au in vedere asigurarea succesului in performanta si competitie in conditiile maririi capabilitatii acesteia, corelat cu tendintele pietii serviciilor din domeniul lucrarilor de constructii, in ceea ce priveste cerintele.
Consideram ca reteta succesului nu poate fi formulata fara a lua in calcul clientul, cu preocuparile si asteptarile lui si fara a orienta intreg efortul organizatiei catre imbunatatirea continua a performantei globale a organizatiei. Managementul a identificat in abordare sistematica a activitatilor organizatiei, conform referentialului SR EN ISO 9001:2001, una din caile de acces catre performanta, folosind motivarea pentru implicarea oamenilor in intreg acest efort.

Cautam intotdeauna sa punem activitatea organizatiei la cote calitative care sa garanteze ca produsele si serviciile noastre satisfac atat clientii, cat si alte parti interesate, din interiorul sau din afara organizatiei, printr-o abordare faptica, echilibrata a deciziei.CLIENTUL este esenta existentei unei organizatii care are un domeniu de activitate similar cu al nostru si atunci orientarea sistematica spre satisfacerea solicitarilor si asteptarilor acestuia este numai o preocupare cat se poate de naturala, dar si benefica ambelor parti.

Modalitatea de lucru pe care trebuie sa o continuam, sa o dezvoltam si sa o imbunatatim este abordarea procesuala a activitatilor si resurselor pentru care am identificat in aceasta o sursa reala de castig pentru organizatie, mai ales in termeni de performanta a produsului/ serviciului si performanta comerciala.

Politica S.C. SOLAR CONSTRUCT S.R.L. este aceea de a atrage in tentativa de imbunatatire continua a vietii, relatiilor si afacerilor nu numai clientii, dar si furnizorii nostri, printr-un parteneriat benefic reciproc, incurajand preocuparea acestora pentru cresterea nivelului calitativ al produselor lor.

In calitatea mea de Director al S.C. SOLAR CONSTRUCT S.R.L. sustin promovarea aplicarii acestei politici de care intreg personalul organizatiei, pentru a obtine calitatea in mod constant, planificat si controlat.Imi asum angajamentul de a respecta cerintele Sistemului de Management al Calitatii, de a-l imbunatati continuu si de a actiona in spiritul realizarii obiectivelor prevazute de catre management, vizand calitatea produselor si serviciilor.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.