Diacriticele

Trimis la data: 2013-09-16
Materia: Romana
Nivel: Liceu
Pagini: 17
Nota: 7.98 / 10
Downloads: 0
Autor: Pisica irina
Dimensiune: 51kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
La un club de tineret activitatile se desfasoara pe mai multe sectii: spectacole, cercuri tehnico-stiintifice, cercuri sportive, observatorul astronomic, muzica si activitati metodice.
- Sectia pentru spectacole este locul de desfasurare a diverselor activitati educative si culturale.
- cercurile Cercurile sportive cuprind: cercul de gimnastica, cercul de dans sportiv, cercul de dans modern, judo.
- Sectia tehnico-stiintifica cuprinde: cercul de informatica, cercul de modelism, cercul de limbi straine (engleza, spaniola, franceza, italiana).
- Sectorul muzical cuprinde: orchestra, ansamblul coral, fanfara.

Activitatile metodice desfasutare in cadrul clubului sunt destinate cadrelor didactice, iar observatorul astronomic poate fi vizitat de elevi si cadre didactice.
a)Realizati modelul ierarhic pentru scenariul de mai sus.
b)Enumerati cateva dezavantaje ale utilizarii modelului ierarhic.

Intr-un oras sunt mai multe cluburi sportive. Fiecare club sportiv are instructori care pregatesc tinerii atat pentru sport de performanta cat si pentru sport de intretinere. Tinerii se inscriu la diverse activitati sportive, fie pentru antrenament, fie pentru competitii sportive (concursuri). Activitatile sportive se desfasoara in sali special amenajate.

a)Realizati modelul retea pentru scenariul de mai sus.
b)Enumerati cateva dezavantaje ale utilizarii modelului retea.
Subiectul 3
O scoala doreste sa tina evidenta desfasurarii olimpiadelor intr-un an scolar.Se doreste sa se obtina urmatoarele informatii:Cati Numarul elevilor care au participat, pe discipline, la faza locala, judeteana, nationala.?

Cate Numarul premiilor care au fost obtinute pe discipline?.
Care a fost pPunctajul maxim realizat la fiecare disciplina si ce elevii care au realizat acest punctaj?
a)Reprezentati Reprezentati grafic modelul conceptual al scenariului prezentat de mai sus (diagrama entitatientitati-relatiirelatii)
b)Descrieti relatiile dintre entitati.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.