Domnul Vucea

Trimis la data: 2009-04-15
Materia: Romana
Nivel: Liceu
Pagini: 1
Nota: 9.36 / 10
Downloads: 6674
Autor: Irina P.
Dimensiune: 31kb
Voturi: 222
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Veni timpul ca Barbu Stefanescu Delavrancea sa se mute la alta scoala.
Mai sunt cinci zile dar in aceste cinci zile au aflat toate animalele ca acesta pleaca la alta scoala si ca acolo trebuie sa le zici profesorilor ,,domnule”.
Veni timpul ca Barbu Stefanescu Delavrancea sa se mute la alta scoala.Mai sunt cinci zile dar in aceste cinci zile au aflat toate animaleleca acesta pleaca la alta scoal si ca acolo trebuie sa le zici profesorilor ,,domnule”.
Veni vremea aceea cand autorul trebuie sa mearga la scoala.De si speriat pleca cu fratis-o inspre scoala.

Ajunsi in fata scolii acesta se mira vazand mai multe case imbinate formand scoala,el credea ca are porti mari si ca este mult mai mare deoarece scoli de-astea a vazut si el.

Se inscrise si se duse intr-o clasa de a treia unde era un profesor rau care dup ace vazu ca nu vrea stie matematica il trimise in clasa a doua la Domnu Vucea.
Aicea era cu tottul altfel,in fiecare zi era planuit ceva si aveau monitori ,monitori generali si elevi obisnuiti.

Monitorii si superiori acestora ascultau dar si pesepseau pe elivi daca greseau cu ceva sau daca nu invatau.De fiecare data Domnu Vucea lua cate doi copii care erau imbracati ca nemtii sau erau orfani, sa mearga cu el la piata si sa ii care comparaturile.In cele din urma isbuti si intra in clasa a treia.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.