Echipamente electronice utile in timpul drumetiilor, excursiilor si sporturilor montane

Trimis la data: 2014-01-30
Materia: Marketing
Nivel: Facultate
Pagini: 14
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 0
Autor: alinapandaru
Dimensiune: 299kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Ma numesc Muraru Claudia si sunt director general al firmei TEMPOORA, importator si distribuitor de echipamente electronice utile in timpul drumetiilor, excursiilor si sporturilor montane si am aflat de firma dumneavoastra EXTAR de pe Internet. Noi suntem o echipa tanara, energica si avem ca scop principal de a ajuta iubitorii de munte si drumetie, in primul rand pe cei care nu au alta cale, de a procura echipamente electronice, in acelasi timp ne gandim si la cei care doresc sa beneficieze de oportunitatile oferite de Internet pentru a-si procura echipamentele, sau pentru a-si pregati excursia intr-un mod mai comod.
TEMPORA este un magazin relativ tinar aparut in 2003 pe piata Romana, comercializand echipamente de munte si camping. La inceput am fost specializati pe comercializarea corturilor professionale si de camping, dar treptat pe baza cerintelor am diversificat portofoliul nostru de produse iar acum ne-am specializat in comercializarea echipamentelor electronice pentru sporturile de munte.

Noi suntem o echipa tanara, energica si avem ca scop principal de a ajuta iubitorii de munte si drumetie, in primul rand pe cei care nu au alta cale, de a procura echipamente electronice, in acelasi timp ne gandim si la cei care doresc sa beneficieze de oportunitatile oferite de Internet pentru a-si procura echipamentul, sau pentru a-si pregati excursia intr-un mod mai comod.

Colaborand direct cu diversi producatori de echipament montan autohtoni, respectiv cu diversi importatori, incercam sa oferim clientilor nostrii echipamente montane cu cel mai bun raport calitate/pret. Oferta noastra cuprinde o gama diversificata de echipamente electronice performante de ultima generatie.Toate ceasurile sunt noi si sunt insotite de certificat de autenticitate si garantie (12 luni).

Nici un ceas de pe site nu este replica. Pretul accesibil al ceasurilor noastre se datoreaza faptulului ca importam direct, fara In ultima vreme se constata o crestere a ofertei de ceasuri care pot fi cumparate direct pe Web. Deseori sunt oferite ceasuri destul de scumpe (uneori foarte scumpe), precum cele fabricate de firma OMEGA, la preturi aparent foarte atragatoare. Firma nostra descurajeaza vanzarea echipamentelor electronice prin Internet.

In consecinta firma noastra nu ofera spre vanzare ceasuri prin Internet, ci doar le descrie si va invita sa o contactati in cazul in care sunteti interesat in produsele prezentate. De asemeni firma noastra nu asigura service-ul in garantie pentru ceasuri care nu au fost cumparate direct de la noi sau de la un alt agent oficial al firmelor pe cale le reprezentam.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.