Fat Frumos din Lacrima

Trimis la data: 2012-11-07
Materia: Romana
Nivel: Gimnaziu
Pagini: 1
Nota: 9.86 / 10
Downloads: 0
Autor: robertutzu99
Dimensiune: 13kb
Voturi: 3
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Cincizeci de ani imparatul avea dusmanie cu un vecin. Trecura o luna, trecura noua si imparatul facu un fecior ca spuma laptelui. Cand era destul de mare puse sa-I faca un buzdugan de fier tare greu. Pe feciorul imparatului il chema Fat Frumos din Lacrima. El isi lua ziua buna de la parinti sai.

Referate similare:

In a treia seara buzduganul se lovi de o poarta de arama si poarta a fost sfaramata. El intra. Patruns acolo el vazu o suta de brate si in fiecare brat ardea cate o stea de foc. Imparatul cand auzi ce are de gand baiatul se sperie. Cand vine noaptea isi face aparitia Mama-Padurilor. Fat Frumos pleaca la alt palat si in acel palat era fata, ea era fata Generalului.

Fata il simti si ridica capul. Ea il intreba de ce s-a dus si el in povesti si el ii povesti totul. Ea si baiatul muta din loc butiile pentru ca ea cand oboseste zice sa mai bea putina apa si prinde putere.

Fat Frumos omori baba el fugii cu fata babei. Ei au facut un culcus si s-au culcat pana a doua zi de dimineata aoi baiatul o scula si mersera amandoi la imparat.Imparatul ii zice baiatului ca a avut noroc. El se uita la ea, o mangaie si apoi se suie pe cal si pleca.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.